iOS 9.3.2 rezolva vechea problema a Game Center

iOS 9.3.2 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga, actualizarea fiind gandita pentru a rezolva in principal probleme de functionare ale terminalelor, dar si pentru a imbunatati performantele.

In aceasta idee, iOS 9.3.2 rezolva o problema a Game Center care a aparut cu prima versiune beta a iOS 9 si pana in momentul de fata a fost ignorata complet de catre compania Apple desi foarte multi utilizatori nu au mai putut folosi platforma sa de gaming.

Practic, Game Center refuza sa se logheze sau sa afiseze informatii cand utilizatorii deschideau un joc in care platforma era implementata, acest lucru impiedicand inclusiv posibilitatea de a folosi respectivul joc, deci problema este una majora pentru un sistem de operare ca iOS.

Initial s-a descoperit ca versiunile beta ale iOS 9.3.2 au rezolvat aceasta problema pentru utilizatori, iar acum in versiunea finala avem confirmarea oficiala a faptului ca lucrurile au revenit in sfarsit la normal, asta la un an distanta de la aparitia primelor probleme.

Acestea fiind spuse, daca aveati probleme cu Game Center in iOS 9, instalarea iOS 9.3.2 ar trebui sa le rezolve fara vreun dubiu.