Partenerii Apple incep pregatirile pentru fabricarea iPhone 7

Angajarile pentru fabricarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus incep mai devreme din cauza design-ului complex pregatit de Apple.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt denumirile pe care le-am vazut cel mai des mentionate in zvonurile aparute in ultimele saptamani in legatura cu smartphone-urile pe care Apple urmeaza sa le lanseze in cursul acestui an pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Cele doua terminale urmeaza sa fie lansate in toamna de catre Apple, iar astazi aflam ca partenerii celor din Cupertino au inceput deja pregatirile in vederea initierii productiei iPhone 7 si iPhone 7 Plus, primele unitati urmand a fi livrate in luna septembrie la Apple.

Conform surselor asiatice, iPhone 7 va fi produs de catre Foxconn si Pegatron, in timp ce iPhone 7 Plus va fi produs de catre Foxconn si Wistron, deci Apple a ales 3 companii pentru a fabrica smartphone-urile sale, asa cum s-a intamplat si pana in prezent.

Angajari timpurii

Partea diferita fata de anii trecuti sta in faptul ca partenerii Apple au inceput deja sa faca angajari in vederea initierii productiei iPhone 7 si iPhone 7 Plus, lucru care de obicei se intampla in cursul verii si nu cu doua luni inainte ca productia sa inceapa efectiv la fabrici.

Apple’s top Taiwanese suppliers have started mass-hirings, with reports in Taiwan that the companies were recruiting staff in preparation for building the iPhone 7 series. Foxconn Zhengzhou is hiring a large number of ordinary workers. Welcome to join Foxconn: Age between 18-40. Overall monthly salary: 3,800 renmimbi. Start working immediately.

Decizia de a face aceste angajari mai repede decat de obicei pare sa aiba la baza faptul ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus au un design mai complex decat cel al predecesoarelor lor, iar mai mult timp pentru pregatirea angajatilor si asamblarea lor ar fi necesar.

Design diferit ?

Daca acest lucru este adevarat, atunci iPhone 7 si iPhone 7 Plus ar putea fi cu mult diferite fata de predecesoarele lor si nu vor avea un design identic, asa cum au spus foarte multe zvonuri aparute pana in prezent, insa nimeni nu poate confirma ceasta informatie in vreun fel.

The upstream supply chain is expected to begin shipping Apple‘s upcoming next-generation iPhone products at the end of the third quarter. A new 4.7-inch iPhone will be handled by Pegatron Technology and Foxconn Electronics (Hon Hai Precision Industry), while the new 5.5-inch model will be made by Wistron and Foxconn.

Lucrurile incep sa devina interesante pentru ca daca partenerii Apple au inceput angajarile cu aproape 2 luni in avans decat in mod normal, atunci fie Apple va lansa iPhone 7 si iPhone 7 Plus mai devreme, fie design-ul va fi mult mai complex decat stiam.