Prima Pagina iOS 9 iOS 9.3.1 vs iOS 9.3.2 – comparatia performantelor

iOS 9.3.1 vs iOS 9.3.2 – comparatia performantelor

4

iOS 9.3.1 si iOS 9.3.2 sunt comparate in aceasta dimineata pentru a ni se arata care este diferenta in performante intre cele doua versiuni ale sistemelor de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar in clipurile video de mai jos puteti vedea totul.

Testele pentru compararea performantelor dintre iOS 9.3.1 vs iOS 9.3.2 sunt facute pe iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6S, astfel ca indiferent pe care dintre aceste terminale le detineti in momentul de fata, va veti face o idee in legatura cu ceea ce urmeaza sa primiti.

Este cat se poate de clar ca performantele iOS 9.3.1 vs iOS 9.3.2 sunt foarte apropiate, fiecare dintre ele avand un foarte mic avantaj in anumite situatii, insa teoretic nu ar trebui sa simtiti vreo diferenta in performante intre ele in utilizarea de zi cu zi a terminalelor.

Exista totusi posibilitatea ca in utilizarea zilnica a iOS 9.3.2 sa observati unele lag-uri la iesirea sau intrarea din interfetele aplicatiilor, acest lucru nefiind normal, insa compania Apple nu prea pare sa doreasca sa ne ofere o experienta cat se poate de fluida de utilizare.

Voi ce parere aveti ?