Prima Pagina iPhone 7 Camera iPhone 7 are stabilizator optic de imagine

Camera iPhone 7 are stabilizator optic de imagine

iPhone 7 va avea stabilizator optic de imagine in timp ce Sony are probleme in a fabrica nou camera duala a iPhone 7 Plus.

Apple colaboreaza cu Sony de foarte multi ani si cumpara module de camera de la japonezi pentru toate iDevice-urile sale, insa pentru iPhone 7 Plus ar putea fi nevoita sa aleaga un alt partener deoarece noula camera duala se dovedeste a fi dificil de produs.

Conform unor analisti asiatici, Sony are probleme in a produce noua camera duala iPhone 7 Plus, ba mai mult ar fi ramas in urma programului stabilit de catre Apple pentru productie si furnizarea componentei, asa ca americanii ar putea fi nevoiti sa caute alternative.

LG Innotek ar putea fi alternativa de care Apple are nevoie pentru a fabrica noua camera duala a iPhone 7 Plus, iar analistii asiatici sunt destul de increzatori ca Sony ar putea pierde contractul pentru fabricarea acestei componente a noului smartphone.

Neputand furniza companiei Apple toate componentele de care are nevoie, cei de la Sony ar putea ramane cu doar o parte din productia de camere duale pentru iPhone 7 Plus, LG Innotek putand suplini restul pe care japonezii nu il pot produce.

We think Sony may not be able to deliver its full share of dual cameras to Apple due to: (1) lower-than-expected yield, and (2) damage to its production facility from the April earthquake in Kumamoto. As a result, we think LGI will gain majority share of the initial dual camera orders from Apple; hence, we upgrade to Buy.

Separat de acestea, analistii asiatici sustin ca iPhone 7 va avea stabilizator optic de imagine in noua sa camera, aceasta fiind prima oara cand Apple ofera o asemenea facilitate in smartphone-urile sale cu ecran de 4.7 inch.

Implementarea unui stabilizator optic de imagine in camera iPhone 7 este logica din moment ce iPhone 7 Plus urmeaza sa aiba o camera duala, terminalul mai mic trebuind sa aiba imbunatatiri notabile pentru a convinge utilizatorii sa il cumpere.

We expect a sharp increase in camera module ASP from 2H16F as we think: 1) dual camera module is likely to command 2.5x ASP premium vs. single-cam, and 2) OIS (optical image stabilisation) will also be equipped in the new 4.7” iPhones – currently only the 5.5” model has OIS.

Acestea fiind spuse, incet, incet, aflam tot ceea ce urmeaza sa ne ofere Apple nou in iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

 • amfetamin

  Trebuiau sa fie iarasi 2 furnizori de ceva,si stim bine ce urmeaza in cazul asta:cameragate!

 • Stabilizatorul optic din iPhone 6S Plus, care va ajunge si in iPhone 7, e hardware… Cele software sunt degeaba.

 • florin

  Camera duala, nu am auzit de ea pana acum la modul ca nu stiu cum functioneaza. Ai informatii referitoare la camera duala?

 • Beelzaboot teriaksun

  ai sa fii uimit, dar chiar sunt oameni care nici macar 10% din cei 16GB nu folosesc.
  Restul au nevoie de mai mult de 32

 • cdaryus

  Woow incredibil , nu pot sa cred !

 • cdaryus

  Acei oameni care nu folosesc memoria , își cumpara telefon de “fiță” nici nu știu să-l folosească :))

 • Orion4tech

  Cei care folosesc iphoneul ca un dumbphone cred ca nu au ocupat spatiul, probabil nici nu fac diferenta intre ram si rom dar nu toata lumea este atat de nestiutoare. Este suficient sa iti placa sa faci poze si in cateva luni te trezesti ca nu mai ai spatiu. Si pana la urma ai cumparat un telefon cu 700euro, de ce sa le umfli celor de la Apple profitul doar pentru ca se lacomesc la cativa dolari si intentionat nu iti dau 32gb?

 • Orion4tech

  Deci practic ii fraiereste pe cei care nu se pricep. Taicatu tot a dat cateva sute bune de euro pe telefon de ce sa nu aiba macar 32gb? iphonul este singurul telefon la acel nivel de pret care ofera doar 16gb, o rusine.

 • Beelzaboot teriaksun

  deci argumentul tau e ca “de ce sa nu aiba macar 32gb” .
  el nici macar nu stie cat a costat telefonul … la genul ASTA de persoana ma refer. Sunt oameni carora efectiv nu le pasa, care nu dorm seara din alte motive decat ca a costat aifonu cu 100 euro mai mult decat un echivalent high-end cu Android si ca de banii astia nu au primit mai multa memorie pe care oricum nu o folosesc

 • Orion4tech

  Doar daca l-a primit cadou nu stie cat costa dar asta nu este client si mare majoritate nu primesc telefoane cadou.
  Tu vorbesti despre exceptii, persoane care nu stiu sa foloseasca telefonul, pt. astia ar fi bun si un Nokia 3310.
  Si oamenilor le pasa, se vede ca nu ai habar de vanzari. Foarte multi cumpara iphone-ul de fita nu ca ar fi ceva nemaipomenit si aleg modelul de 16gb pt. ca nu au bani de mai mult. Apple le-a dat oamenilor o alegere foarte grea, ori dau bani in plus pe un model de 64gb ori cumpara vesiunea de baza care pur si simplu nu are suficient spatiu. Este o miscare perversa fara doar si poate.