Noile casti inteligente ce iti traduc limbile straine in timp real

 Am putea spune ca nu mai avem nevoie de dictionare, fizice sau online, atunci cand avem un interlocutor strain, sau cand mergem in vizita prin alte tari. Au aparut castile ce iti traduc limbile straine in timp real.

casti urechi care traduc in timp real

Aceasta noua tehnologie ar putea face in curand mai usoara comunicarea cu oameni din alte culturi. Poreclit Pilot, receptorul este de forma unei casti obisnuite dar fara fire sau cabluri. Ea sta in ureche, si , aparent, functioneaza chiar si fara o conexiune la internet doar prin folosirea unei aplicatii smartphone incorporate, deci exact modul in care aceasta functioneaza ramane neclar, cel putin pentru mine. Oricum ar fi, este destul de la indemana, in special pentru persoanele care calatoresc in strainatate – si traduce cuvintele din alta limba foarte usor. Va puteti face o idee despre aceste lucru cu ajutorul clipului de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=G6SFbSD63IQ

Produsul la lansarea initiala, care se asteapta sa fie saptamana viitoare, vine cu limba engleza, spaniola, franceza si italiana. Waverly Labs spune ca in curand vor fi disponibile si alte limbi inclusiv hindi, araba, din Asia de Est si limbile slave.

Pretul de vanzare este asteptat sa fie intre 249$- 299$, cu toate ca oferte speciale pentru rezervarea timpurie vor incepe ncepe de la 129$.

Waverly Labs spune in pachet sunt incluse doua casti, astfel incat doi oameni ar trebui sa fie intotdeauna capabil sa se inteleaga unul pe altul, cu conditia ca acestia sa vorbeasc in limbile acceptate.