Prima Pagina iPhone Cea mai ciudata si utila carcasa pentru iPhone

Cea mai ciudata si utila carcasa pentru iPhone

Daca va aflati in cautarea unei carcase multifunctionale pentru terminalele iPhone, ei bine astazi veti vedea in clipul video de mai jos carcasa in 1 case, ea fiind dotata cu o multitudine de ustensile pe care in mod normal nu le-ati regasi in buzunarul oricui, dar intr-o carcasa.

Mai exact, vorbim despre : un pix, o scobitoare, o pereche de surubelnite, o pila, o penseta, o foarfeca, un desfacator de sticle, dar si un stand, carcasa fiind facuta din plastic dur, grosimea sa fiind aproape la fel demare precum cea a unui terminal iPhone 6.

In ciuda grosimii, carcasa se poate dovedi a fi perfecta pentru cei care obisnuiesc sa iasa des in natura deoarece ea ne pune la indemana o multitudine de obiecte care se pot dovedi a fi utile in diverse situatii din viata de zi cu zi, asa cum probabil stiti deja.

Carcasa este vanduta aici la preturi ce incep de la 30 de dolari, ea fiind compatibila cu terminalele iPhone lansate intre 2014 si 2015, diverse modele fiind comercializate de catre producator pentru a oferi aceasta compatibilitate pentru o carcasa foarte versatila.

carcasa multifunctionala iPhone

  • Matey2611

    Buna! Am un iPhone 6s si am observat ca atunci când apăs mai tare pe carcasa de pe spate scoate un sunet ciudat. Este ceva ce ar pune in problema funcționarea sau ar trebuie sa ignor. Mulțumesc

  • Teoretic nu ar trebui sa fie o problema, e aluminiu, se indoaie.

  • Dan

    Poate nu i-a explicat nimeni că Force Touch se folosește pe fața telefonului… 😂

  • Bogdane

    @Matey2611 E posibil sa ai problema aia cu dezlipirea bateriei. Bateria e lipita de spate, daca se dezlipeste face un clincket la contact. Daca ai o carcasa le spate, e posibil sa fie un spatiu intre carcasa si aluminiu si cand il atingi sa faca sunetul.