Prima carcasa modulara pentru iPhone

Otterbox este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de carcase pentru terminalele iPhone, iar recent ei au lansat prima carcasa modulara pentru smartphone-urile celor de la Apple, ea permitand implementarea unei varietati de functii pentru cei interesati.

Mai exact, carcasa Universe a celor de la Otterbox permite atasarea unui mediu de stocare flash a Sandisk, a unei baterii suplimentare, a unui cititor de carduri, a unor lentile(chiar si cu termoviziune), sau a unui selfie stick, totul fara a scoate carcasa de pe terminalul nostru iPhone.

Intr-o lume in care smartphone-urile modulare devin din ce in ce mai populare, carcasa universe a celor de la Otterbox demonstreaza foarte clar ca inovatia nu trebuie sa vina neaparat de la producatorii terminalelor mobile, ci chiar si de la cei de accesorii pentru ele.

Carcasa Universe nu este subtire, insa pe de alta parte nici nu trebuie sa fie pentru a oferi o asemenea functionalitate, astfel ca de indata ce o montati veti avea la indemana o varietate de accesorii modulare, pe care va trebui totusi sa le cumparati separat.

Otterbox Universe

Carcasa Universe a celor de la Otterbox este disponibila pentru achizitie la preturi ce variaza intre 50 de dolari si 60 de dolari, website-ul producatorului avand si toate optiunile pentru accesorii.