iOS 9.3.3 beta 1 vs iOS 9.3.2 – comparatie detaliata

2

iOS 9.3.3 beta 1 si iOS 9.3.2 apar astazi intr-o comparatie detaliata care are menirea de a ne spune daca noua versiune a sistemului de operare merita testata de catre utilizatorii obisnuiti dupa ce versiunea publica beta va fi lansata de catre Apple.

iOS 9.3.3 beta 1 a fost lansat aseara de catre Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, iar cei din Cupertino nu au anuntat schimbari majore sau minore pentru aceasta versiune a sistemului de operare, ci doar rezolvarea unor buguri prea putin importante.

Comparatia pe care o vedeti in clipurile video de mai jos este facuta intre iOS 9.3.3 beta 1 si iOS 9.3.2 ruland pe iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6S, iar performantele celor doua versiuni ale sistemelor de operare sunt cat se poate de similare.

Testand iOS 9.3.3 beta 1 de aseara, nu pot spune ca am observat vreo schimbare radicala in performante, astfel ca din acest punct de vedere nu exista diferente, experienta totala fiind similara cu cea oferita de catre iOS 9.3.2 pentru mai toata lumea.