Prima Pagina iPhone Cum poti conecta senzorii de parcare direct la iPhone

Cum poti conecta senzorii de parcare direct la iPhone

Daca nu ai o masina echipata cu senzori de parcare, atunci poate vei fi interesat de un produs numit Fensens, el fiind gandit in ideea de a ii permite oricarui sofer sa-si conecteze senzorii de parcare direct cu smartphone-ul pentru a sti cand urmeaza sa loveasca vreun obiect.

Fensens este un sistem implementat direct in suportul pentru placutele de inmatriculare ale unei masini, el fiind capabil sa-l atentioneze pe sofer in momentul in care se apropie prea mult de un obiect, o aplicatie pentru smartphone afisand informatiile inregistrate de catre senzor.

Acesta nu este primul sistem cu senzori de parcare lansat pe piata, insa el este cel mai simplu de implementat deoarece nu implica gaurirea barei de protectie a masinii, ci simpla inlocuire a suportului pentru numar, lucru pe care aproape oricine il poate face fara probleme.

Aplicatia pentru iOS se conecteaza prin Bluetooth la Fensens, iar cei 4 senzori ultrasonici implementati in suportul pentru numar sunt capabili sa detecteze orice fel de obiecte care se aprope la mai putin de 3 metri de automobilul nostru, datele fiind afisate direct pe iPhone.

fensens 1

In momentul de fata sistemul Fensens este vandut la pretul de doar 99 de dolari, cu 50 de dolari mai ieftin dupa sesiunea de finantare pe care o are compania sa creatoare in desfasurare, astfel ca daca sunteti interesati de el, il puteti comanda de la producator, daca se potriveste cu suportul de numar pentru masina voastra.

 • Dan

  Tare ideea!

 • terrymada

  Tare, insa lateralele? cum le acopera senzorii de pe nr de inmatriculare?

 • KlaudiNhO

  hai bre ce drq …. in 3 secunde se fura lucaria

 • KlaudiNhO

  …. jucaria

 • Cred ca e gandita ca sa acopere si lateralele.

 • Daca stie cineva ce ai acolo…