Presedintele consiliului de administratie al Alphabet este utilizator de iPhone

Eric Schmidt este presedintele consiliului de administratie al Alphabet, compania in care a fost incorporata Google, iar intr-un interviu acordat in cursul acestei zile, el a confirmat faptul ca in viata de zi cu zi foloseste terminalele iPhone si Samsung Galaxy S7.

Acum cateva luni aflasem ca Eric Schmidt testeaza iPhone pentru a vedea ce experienta diferita ofera smartphone-ul Apple in comparatie cu platforma Android, insa acum aflam ca de fapt el il foloseste in viata de zi cu zi de foarte multa vreme, nu doar ocazional.

Facand o comparatie intre cele doua, Schmidt a spus, dupa cum era de asteptat, ca Samsung Galaxy S7 este mai bun deoarece are autonomie mai buna pentru baterie, lucru 100% adevarat, insa el nu avea cum sa aleaga iOS in fata Android, indiferent despre ce terminale era vorba.

Chiar si asa, este surprinzator faptul ca Schmidt foloseste un smartphone Samsung si un iPhone in locul terminalelor din seria Nexus vandute de catre compania Google, mai ales ca Samsung Galaxy S7 a fost lansat acum mai bine de 2 luni pe pietele globale.

Samsung S7 is better. It has a better battery. And those of you who are iPhone users (know) I’m right.

Este perfect normal ca un om aflat in postura lui Schmidt sa testeze produse rivale ale Google, insa folosirea constanta a unui iPhone nu este ceva chiar atat de obisnuit, indiferent despre ce CEO al unui producator de smartphone-uri Android am vorbi.