Fostul CEO Google vorbeste despre experienta de a folosi un iPhone

Fostul CEO al companiei Google, Eric Schmidt, a avut o vacanta de 9 luni de zile de la indatoririle de actual presedinte al consiliului de administratie al Google, sau mai bine zis Alphabet, iar in aceasta perioada s-a familiarizat cu iPhone-ul companiei Apple.

Separat de un iPhone 6S, Eric Schmidt a utilizat smartphone-uri cu sistemul de operare Windows Phone, iar totul in ideea de a afla cat se poate de multe despre platformele concurente celei Android a carui dezvoltare el a supravegheat-o timp de cativa ani la Google.

Multi ar putea spune ca din moment ce presedintele consiliului de adminsitratie al Alphabet foloseste un iPhone 6S, atunci este clar ca terminalele Android nu sunt bune, insa motivele reale ale folosrii dispozitivului vi le-am explicat mai sus si ele sunt normale.

Foarte multi manageri care dezvolta produse concurente ale Apple folosesc smartphone-urile celor din Cupertino pentru a vedea cum isi pot imbunatati propriile produse sau cum le pot oferi dezvoltatorilor mai multe functii pentru imbunatatirea aplicatiilor.

On a 9-month leave-of-absence, I have a HUGE AND UNUSUAL opportunity to get to know these products deeply. To understand the benefits and drawbacks of a full ecosystem like Windows, Android, iOS — you have to LIVE IN IT. You have to feel its strengths and weaknesses, be let down, be delighted. And you can’t do that just “playing around” with a device for a couple of days. You have to learn the UI, upload your photos, use cross-device apps and tools… all of it.

Aceasta este una dintre rarele ocazii in care Schmidt este fotografiat folosind un iPhone in viata de zi cu zi si e putin probabil sa-l mai vedem din nou.

Eric Schmidt iPhone

Eric Schmidt iPhone 1