Prima Pagina iPhone Fostul CEO Google vorbeste despre experienta de a folosi un iPhone

Fostul CEO Google vorbeste despre experienta de a folosi un iPhone

Fostul CEO al companiei Google, Eric Schmidt, a avut o vacanta de 9 luni de zile de la indatoririle de actual presedinte al consiliului de administratie al Google, sau mai bine zis Alphabet, iar in aceasta perioada s-a familiarizat cu iPhone-ul companiei Apple.

Separat de un iPhone 6S, Eric Schmidt a utilizat smartphone-uri cu sistemul de operare Windows Phone, iar totul in ideea de a afla cat se poate de multe despre platformele concurente celei Android a carui dezvoltare el a supravegheat-o timp de cativa ani la Google.

Multi ar putea spune ca din moment ce presedintele consiliului de adminsitratie al Alphabet foloseste un iPhone 6S, atunci este clar ca terminalele Android nu sunt bune, insa motivele reale ale folosrii dispozitivului vi le-am explicat mai sus si ele sunt normale.

Foarte multi manageri care dezvolta produse concurente ale Apple folosesc smartphone-urile celor din Cupertino pentru a vedea cum isi pot imbunatati propriile produse sau cum le pot oferi dezvoltatorilor mai multe functii pentru imbunatatirea aplicatiilor.

On a 9-month leave-of-absence, I have a HUGE AND UNUSUAL opportunity to get to know these products deeply. To understand the benefits and drawbacks of a full ecosystem like Windows, Android, iOS — you have to LIVE IN IT. You have to feel its strengths and weaknesses, be let down, be delighted. And you can’t do that just “playing around” with a device for a couple of days. You have to learn the UI, upload your photos, use cross-device apps and tools… all of it.

Aceasta este una dintre rarele ocazii in care Schmidt este fotografiat folosind un iPhone in viata de zi cu zi si e putin probabil sa-l mai vedem din nou.

Eric Schmidt iPhone

Eric Schmidt iPhone 1

SURSAOSEN
LIKE
Articolul anteriortvOS 9.2 beta 6 a fost lansat
Urmatorul articolBADLAND este vandut la REDUCERE
 • cristi

  Ce bune ar fi sa foloseasca si tim cook un samsung, asa… ca sa vada ce poate sa imbunatateasca la iphone

 • Narcis

  Chiar ca..

 • MarianR

  Nu cred ca avem ce imprumuta de la Samsung. Le testez de mult timp pe amandoua (Iphone si Samsung)!

 • criss216261

  Așa este MarianR

 • Romulus rms

  Aman 2 fura una de la alta, nu putem spune ca Samsung nu este interesant, ei au vorbit acolo despre android si nu despre samsung, Eu respect telefoanele Samsung pentru ca sunt telefoane mereu interesante. Sa nu uitam ca Samsung Galaxy S6 are 577Pixeli in display pe cand iphone 6S 326pixeli Apple a platit 2 miliarde de dolari pentru Samsung sa produca pentru ei ecran OLED pentru iphone. Si eu folosesc iPhone dar asta nu inseamna ca Samsung nu este un telefon bun si frumos.

 • Romulus rms

  Si sa nu uitam ca Samsung Galaxy S7 este foarte rezistent la apa ! Se aproprie vara vom putea folosi acest telefon la mare la vacanta la stranduri pisicine ….. mie imi place foarte mult, ieri l-am
  Testat la mine la magazin

 • blabla

  si ce faci tu cu pixelii aia multi ? te uiti cu lupa la ei de vezi vreo diferenta ?

 • Manto

  Exact. Te uiti la ei cu lupa de la Gear VR si vezi ca sunt cam putini. Marele minus al Gear VR-ului este chiar asta: prea putini pixeli. E cam vechi textul asta cu pixelii.

 • Andrei Toma

  Corect !

 • Viorel Predatorul

  Nu cred ca vei bloca tu un S7. Cred ca unii ca tine trebuie sa se trezeasca odata pentru totdeauna, si sa inteleaga ca suntem in 2016, nu in 2010. Cred ca cei ca tine trebuie sa puna mana pe tastatura si sa caute pe internet cum functioneaza RAMul in Android, si sa vada ca principiile sunt total diferite fata de computerul vostru cu Windows.
  Si da, cata vreme imaginile sunt mai clare pe un display cu mai multi pixeli, atata timp ca tu vinzi un produs la cel mai mare pret, trebuie sa pui cea mai buna tehnologie. La ce iti trebuie ecran, daca tot e vorba de un telefon? Ca doar vorbesti cu gura si asculti cu urechea, nu cu ochii :)))

 • Viorel Predatorul

  Pe Tim Cock nu il intereseaza ce poate prelua de la Samsung, pe el il intereseaza cum sa mai imbunatateasca un speech pentru a promova iPhoneul cat mai bine, si il intereseaza cum sa faca mai multi bani pentru actionari.

 • Cristi

  Am o lista cu ce poate imprumuta de la Smsung nu incape intr o pagina

 • Bujor

  Așteptam lista!!!