Prima Pagina iPhone 6 Primul prototip iPhone 6 a fost pus in vanzare

Primul prototip iPhone 6 a fost pus in vanzare

Primul prototip al iPhone 6 a ajuns sa fie pus in vanzare pe website-ul de licitatii eBay, dispozitivul fiind testat in 2014 de catre angajati Apple sau parteneri ai companiei americane inainte ca dispozitivul sa fie lansat oficial pe piata pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Prototipul iPhone 6 are instalate o serie de aplicatii speciale pe care cei care l-au primit le puteau folosi pentru a-l testa si vedea daca el este suficient de bine produs pentru a putea fi pus in vanzare, acest software fiind extrem de greu de gasit in mod normal.

In aceasta idee, prototipul iPhone 6, care are si un port Lightning rosu, a ajuns deja la un pret de vanzare de 5000 de dolari desi a fost pus in vanzare abia in cursul acestei dimineti, insa pretul urmeaza sa creasca si mai mult in perioada urmatoare din cauza faptului ca dispozitive de acest gen sunt foarte greu de gasit.

Proprietarul prototipului iPhone 6 sustine ca l-a achizitionat de la un prieten, terminalul neavand branding-ul Apple sau marcajele agentiilor federale de certificare a smartphone-urilor, software-ul numit SwitchBoard parand sa ruleze pe el, asa cum este si normal.

I bought this item from a friend of mine, it is a iPhone 6 prototype, it has no FCC logos, Serial Number or Imei. From what I know it runs a debugging OS called SwitchBoard and features a red lightning dock port with a serial number of C39NW00KG876.

 

Acum 2 ani o listare similara pentru un prototip iPhone 6 urma sa fie vandut la pretul de 100.000 de dolari, cat era cea mai mare oferta facuta, insa anuntul a fost retras inainte ca dispozitivul sa fie efectiv vandut, compania Apple vand probabil un rol in aceasta actiune.

Puteti urmari licitatia in aceasta pagina.

prototip iPhone 6

prototip iPhone 6 1

prototip iPhone 6 2

prototip iPhone 6 3

 • icetkk

  Prețul a ajuns deja la 5.000 $, dar e o singură ofertă.

 • amfetamin

  Are chip Samsung,atunci nu era chipgate! 😄😄😄

 • amfetamin

  Are chip TSMC,deși zice ca e N61AP,atunci altcumva era numerotat se pare. Am verificat acum la 6-le soției cu Lirum.

 • amfetamin

  Acum la ora 13:35 a ajuns la 8600$ si sunt 14 oferte.

 • Bogdane

  Eu ma declar multumit de viata bateriei cu chip Samsung. Pe IOS 9.0.2 am simtit o diferenta fata de 6S unui prieten care are TSMC, de atunci nici o diferenta.

 • virus_cz

  50100 no comment

 • amfetamin

  53.101,99!

 • A disparut.