Mulaje pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus dezvaluie SURPRIZELE Apple

Doua mulaje pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus si doua schite ale acelorasi terminale dezvaluie astazi schimbarile pe care compania Apple le-a pregatit pentru noi, ele confirmand zvonurile care apar de cateva saptamani incoace pe internet din diverse surse.

In baza imaginilor cu mulajele iPhone 7 si iPhone 7 Plus aflam ca doar cel de-al doilea terminal va avea o camera duala, in timp ce primul model urmeaza sa aiba o camera normala, dar probabil cu un senzor de imagine mai mare, asa cum ni s-a aratat deja.

Partea interesanta este ca mulajul pentru iPhone 7 Plus nu dezvaluie existenta vreunui Smart Connector, semn ca Apple ar fi renuntat la implementarea functionalitatii oferite de catre el, iar acest lucru nu era chiar atat de greu de ghicit in acest punct.

Practic, atat mulajele, cat si schitele pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus ne arata ca Apple va diferentia cele doua terminale cel putin prin camera principala implementata, diverse componente interne urmand a fi deasemenea diferite pentru a sustine o camera duala.

mulaj carcasa iPhone 7

Aceste imagini cu mulajele iPhone 7 si iPhone 7 Plus se alatura celor de ieri care prezentau prima imagine reala cu iPhone 7, sau celor din weekend in care am vazut noul mediu de stocare de 256 GB pentru iPhone 7, asta in timp ce alte imagini ne-au aratat un iPhone 7 cu patru difuzoare.

In ultima vreme au inceput sa apara tot mai multe informatii legate de iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar asta desi noile terminale urmeaza sa fie prezentate abia in toamna de catre compania Apple, dar productia va incepe in iunie sau iulie, deci vom vedea si mai multe detalii despre ele pana atunci.

In final, trebuie mentionat faptul ca si foarte multe informatii despre iPhone 7S apar in paralel pe internet, compania Apple fiind foarte activ implicata si in dezvoltarea smartphone-ului aniversar care va fi lansat in 2017, la un deceniu de la lansarea iPhone 2G.