Cydia a ajuns pe Apple Watch

In asteptarea unei noi solutii de jailbreak pentru cele mai recente versiuni ale iOS, un hacker pare sa fi reusit sa aduca Cydia pe Apple Watch, dupa cum puteti vede ain imaginea de mai jos, realizarea sa parand a fi cat se poate de reala, desi este greu de confirmat 100% totul.

Pentru a implementa intr-adevar aplicatia Cydia pe Apple Watch, hackerul ar fi trebuit sa faca jailbreak pentru tvOS, iar daca el a reusit, atunci acesta ar fi primul jailbreak pentru acest sistem de operare lansat de catre compania Apple pentru Apple Watch.

Foarte multe detalii nu exista cu privire la acest jailbreak pentru tvOS si nici nu cred ca vom afla foarte multe detalii, dar daca solutia de jailbreak va fi lansata, atunci va fi nevoie si de tweak-uri pentru ceasul inteligent al companiei Apple.

Nu mi-as face foarte mari sperante ca aceasta potentiala solutie de jailbreak pentru Apple Watch va fi lansata foarte curand, mai ales ca deocamdata nu exista o solutie de jailbreak pentru iPhone sau iPad, deci in final cred ca vom ramane doar cu imagini ale presupusei sale existente.

Cydia Apple Watch