iOS 9.3.3 public beta 1 a fost lansat

iOS 9.3.3 public beta 1 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare putand fi instalata de catre orice utilizator obisnuit de iPhone, iPad si iPod Touch in momentul de fata, doar o zi dupa lansarea iOS 9.3.3 beta 1.

V-am spus in cursul zilei de luni ca iOS 9.3.3 public beta 1 nu aduce vreo schimbare importanta pentru sistemul de operare iOS, iar in versiunea public beta lucrurile nu sunt diferite deoarece vorbim despre, practic, acelasi build oferit acum pentru utilizatorii obisnuiti.

Ieri v-am prezentat o comparatie detaliata intre iOS 9.3.3 beta 1 si iOS 9.3.2, performantele celor doua versiuni ale sistemelor de operare fiind foarte aproape identice, lucru care nu ar trebui sa mai mire pe cineva avand in vedere ca Apple se apropie de finalizarea procesului de dezvoltare al iOS 9.

Acestea fiind spuse, iOS 9.3.3 public beta 1 poate fi instalat exact precum versiunile anterioare public beta ale iOS, asa ca puteti urma procedura normala, sau intr-un articol urmator va voi explica metoda de isntalare standard pentru utilizatori noi si vechi.

UPDATE: OS X 10.11.6 public beta 1 a fost deasemenea lansat.