Adevaratul motiv pentru care iPhone 7 nu are port audio de 3.5mm

Adevaratul motiv pentru care iPhone 7 nu va avea port audio de 3.5mm este prezentat intr-o imagine comica aparuta azi pe internet.

Stim de cateva luni ca iPhone 7 nu are port audio de 3.5mm si foarte multa lume este suparata din cauza faptului ca ar putea fi nevoita sa schimbe actualele casti cu o pereche care au conector Ligtning pentru a putea asculta muzica in viitorul dispozitiv.

Desi multa lume nu vrea aceasta schimbare, Apple este de alta parere, iar cei de la JoyOftech s-au gandit sa ne prezinte motivul comic pentru care aceasta schimbare este facuta, mai exact eliminarea Apple Music care sterge muzica utilizatorilor.

V-am vorbit acum cateva saptamani despre problemele pe care le-a avut un client Apple cu muzica stearsa de Apple Music, iar cei din Cupertino s-au gandit ca iPhone 7 fara port audio si Apple Music este cea mai buna solutie pentru a rezolva rapid problema.

Fara posibilitatea de a folosit Apple Music pe iPhone 7, utilizatorii nu au nevoie nici de un port audio de 3.5mm, iar asa cei de la Apple rezolva o problema majora fara a le pasa de ceea ce cred utilizatorii.

motiv renuntare audio iPhone 7

2 COMENTARII

  1. ??? m-am uitat azi la mai multe conferinte Apple si ramaneam mut cand vedeam cat de fals si la comanda aplauda lumea in sala ?