iPhone 7 va avea minim 32 GB spatiu de stocare

iPhone 7 cu minim 32 GB spatiu de stocare este una dintre surprizele pregatite de Apple anul acesta, 2 GB RAM si o camera mai buna fiind deasemenea oferite.

iPhone 7 va avea minim 32 GB spatiu de stocare, conform directorului de marketing al IHS Isuppli, una dintre agentiile care monitorizeaza tot ceea ce se intampla in fabricile asiatice in care sunt produse componente pentru terminalele mobile de pe glob.

Lansarea in 2015 a unui iPhone 6S cu 16 GB spatiu de stocare a fost privita drept una dintre cele mai proaste decizii luate de catre compania Apple si foarte multa lume si-a exprimat opinia negativa in acest sens, cei de la Apple parand sa fi inteles criticile.

In aceasta idee, iPhone 7 32 GB urmeaza sa fie cel mai ieftin model al iPhone 7 vandut de catre compania Apple, terminalul urmand a avea spatiu de stocare dublu fata de cel mai ieftin iPhone 6S, insa si 2 GB RAM, exact precum predecesorul sau.

Aceasta este prima oara cand auzim ca iPhone 7 va avea minim 32 GB spatiu de stocare, insa asta nu inseamna ca informatia nu ar fi adevarata deoarece Apple putea lua aceasta decizie chiar cu foarte putin timp inainte ca iPhone 7 sa intre in productie la partenerii sai.

Avand in vedere ca iPhone 7 va putea filma in continuare 4K si probabil va avea o camera mai buna, exista posibilitatea ca Apple sa fi inteles ca 16 GB pentru stocarea unui asemenea continut multimedia este o bataie de joc pentru clientii din lumea intreaga.

iphone 7 32 gb

In aceeasi masura, daca iPhone 7 Plus va avea camera duala, vanzarea unui model cu minim 32 GB spatiu de stocare este singura actiune logica deoarece pozele si filmele facute cu o asemenea camera vor ocupa mult mai mult spatiu decat in mod normal.

Foarte multi spun ca Apple trebuia sa lanseze chiar de anul trecut terminale iPhone cu minim 32 GB spatiu de stocare, asa cum fac ai sai competitori, iar desi schimbarea a venit mult mai tarziu decat si-ar fi dorit foarte multa lume, este totusi bine ca ea a venit.

Voi ce parere aveti despre aceasta schimbare ?