Aplicația Summer Well 2016 are bilete la reducere si tot ceea ce trebuie sa stii despre festival

Summer Well 2016 are o aplicatie speciala care ofera acces la bilete la pret redus, informatii despre trupele invitate si multe altele.

Aplicația Summer Well Festival a fost actualizata recent pentru Summer Well 2016 si incepand de astazi le ofera tuturor celor interesati posibilitatea de a descoperi rapid toate informatiile pentru editia de anul acesta a unui dintre cele mai mari festivaluri de muzica din Romania.

Conform celor de la Orange, organizatori ai festivalului, aplicatia Summer Well Festival pentru Summer Well 2016 ofera posibilitatetile: de a cumpara bilete la pret redus, acces exclusiv la programul I’m with the BAND, informatii utile despre eveniment si lista tuturor trupelor participante.

Cei care participa la programul I’m with the BAND® pot castiga o noapte de cazare in acelasi hotel cu formatiile care vor canta la festival, dar si posibilitatea de a urmari reprezentantiile din spatele scenei, deci daca sunteti interesat de vreo trupa, va recomand sa participati.

Anul acesta Orange ii va aduce la Summer Well 2016 in 13 – 14 august pe: The Chemical Brothers, Hurts, Years & Years, The Neighbourhood, BØRNS, Blossoms, HONNE, Sundara Karma si HÆLOS.

Aplicatia Summer Well Festival o puteti descarca gratuit din App Store urmand acest link.

Aplicația Summer Well te introduce în atmosfera de festival

Bucureşti, 30 mai 2016. Orange te invită să experimentezi atmosfera Summer Well chiar de astăzi și să descarci aplicația dedicată pentru a avea ghidul tău complet pentru festival.

Aici pasionații de muzică pot cumpăra bilete cu discount, au acces exclusiv la programul I’m with the BAND și găsesc toate informațiile utile despre eveniment cum ar fi line-up-ul și programul pe ore al trupelor. Participanții la programul I’m with the BAND® pot câștiga un premiu care îi aduce mai aproape de trupele preferate, întrucât câștigătorul se va caza la același hotel cu formațiile și va fi în backstage alături de acestea la festival. Înainte de festival, tot în aplicație, se va încărca harta festivalului și lista detaliată a tuturor activităților.

Aplicația Summer Well se poate descărca gratuit din Google Play, App Store și în curând din Windows Store. În prezent este disponibilă pentru device-urile cu sisteme de operare Android sau iOS.

Detalii despre festival se găsesc pe pagina oficială, http://www.summerwell.ro/editia.2016  și pe www.facebook.com/summerwellfestivalofficial.