Prima Pagina iPhone 7 Asa arata iPhone 7 ?

Asa arata iPhone 7 ?

In cursul acestei zile a aparut o noua imagine care incearca sa ne spuna cum arata iPhone 7, ea fiind desigur publicata pe reteaua de socializare Weibo din China, acolo aparand majoritatea zvonurilor care au legatura cu produsele pe care compania Apple se pregateste sa le lanseze.

Problema cu imaginea de astazi este ca ea pare a fi mai mult ca sigur falsa si e destul sa va uitati la felul in care arata baza carcasei pentru a va da seama ca ceva nu este in regula cu ceea ce ne este dat sa vedem in legatura cu viitorul smartphone al Apple.

Multi sunt de parere ca aceasta imagine este reala si asa arata iPhone 7, insa nici macar camera nu este scoasa in afara carcasei, asa ca nu mi-as face mari sperante ca terminalul va arata exact asa precum in imagine, desi multe elemente ar trebui sa fie foarte similare.

Pana una-alta, nu va lasati pacaliti pentru ca imaginea de mai jos este mai mult ca sigur falsa, iar daca cineva o prezinta intr-un alt mod, ar fi bine sa nu le dati crezare.

asa arata iphone 7

 • geocomda

  Nu prea pare.

 • Alex :D

  Nu cred, uitați-va la camera ce prost este centrata. Părerea mea

 • Deejay

  Eu ti-am trimis pe facebook o poza cu un posibil iPhone 7 si era cv de genu(putin mai finisat) dar degeaba..am cerut si multe sfaturi de la tine dar e greu sa raspunzi..
  I undrestand you..you’re a star..
  Mai repede ma ajuta site-uri de genu din afara..

 • sorin

  De ce nu ar putea fi o carcasa rebut de pe linia de productie ?

 • Bashtanov

  Bleax

 • Srb Srb

  pai camera nu este inca introdusa, deci e doar gaura facuta . poate fi

 • ‘neaFane

  Parere personala: nu cred ca in 2016 vom vedea iPhone 7, ci iPhone 6 SE, abia in 2017 vor lansa iPhone 7 cu acele schimbari majore (chiar pe 29 iunie, la fix 10 ani de la primul iPhone)