Charge Force – Mophie lanseaza carcasele cu incarcare wireless pentru iPhone

Charge Force este o noua gama de accesorii pentru incarcare wireless lansat astazi de catre compania americana Mophie, ea aducandu-le posesorilor de terminale iPhone posibilitatea de a isi incarca terminalele fara fir daca folosesc o baterie externa pentru ele.

Mophie este cunoscuta pentru carcasele cu baterie externa pe care le vinde in lumea intreaga, iar cu ajutorul noilor produse, utilizatorii pot beneficia de o serie de produse dezvoltate in baza sistemului de incarcare Qi folosit in cam toate accesoriile similare.

Cei de la Mophie au lansat o serie de carcase cu baterie externa care pot fi incarcate wireless de la orice fel de pad de incarcare compatibil cu tehnologia Qi, insa desigur ca Mophie a lansat si o serie de pad-uri de incarcare, pentru casa sau chiar pentru masina.

Prin aceasta lansare Mophie intra in randul producatorilor de accesorii care le ofera posesorilor de terminale iPhone optiunea de a isi incarca fara fir terminalele, lucru pe care compania Apple nu s-a gandit pana acum sa ni-l ofere ca si standard.

Wireless charging is being integrated into our lives at coffee shops, restaurants, airports, in furniture, cars and so on. By providing a diverse range of wireless charging options, we’ve taken the performance and convenience of mobile power even further.

Carcasele Mophie din seria Charge Force sunt vandute la preturi care incep de la 99 de dolari, iar pad-urile de incarcare sunt vandute la preturi ce incep de la 40 de dolari, insa daca aveti deja un pad compatibil cu Qi, atunci o carcasa este suficienta.