Google Maps va avea 3 functii noi pentru utilizatori

Compania Google va implementa in Google Maps trei noi functii pe care utilizatorii le vor aprecia, cel mai probabil, acestea fiind in momentul de fata disponibile intr-o versiune publica pentru Android, insa nu sunt active pentru ca utilizatorii obisnuiti sa le poata accesa.

Prima functie este dedicata celor care doresc sa le spuna prietenilor cand vor ajunge intr-o anumita locatie, un mesaj putand fi trimis din Google Maps catre oricine, astfel incat respectiva persoana sa stie cat va dura pana cand noi vom ajunge la destinatia dorita.

A doua functie ne permite sa cream scurtaturi pentru diverse locatii, accesarea acestora permitand crearea rapida de rute fara a mai face vreo cautare in aplicatia Google Maps din terminalele noastre, implementarea sa scurtand timpul de creare a unui plan de navigare.

Ultima functie noua pentru Google Maps va permite salvarea tuturor locatiilor pe care le-am vizitat folosind acest sistem in timp ce suntem logati cu un cont Google, astfel ca vom putea vedea intr-un singur loc toate locatiile vizitate de pe oricare dintre terminalele noastre.

Avand in vedere ca toate aceste functii sunt in proces de testare, ramane de vazut cand va considera Google ca ele sunt suficient de pregatite pentru a fi oferite utilizatorilor care folosesc Google Maps in viata de zi cu zi.

Google Maps istoric locatii