Tabletele iPad devin dadacele copiilor

Salma Hayek este una dintre cele mai cunoscute actrite ale ultimelor decenii, iar in cadrul unui interviu recent, ea a vorbit despre problemele pe care le pot genera tabletele iPad pentru mamele care sunt epuizate din cauza energiei pe care o au copiii pe care ii cresc.

Salma Hayek este mama a unui copil si mama vitrega a altora trei, iar ea afirma ca tabletele iPad devin dadace pentru copiii ai caror mame sunt prea obosite pentru a se putea juca toata ziua cu ei si a le oferi dragostea de care au nevoie pentru a se dezvolta.

Tabletele iPad devin practic inlocuitorul pentru atentia si dragostea pe care mamele ar trebui sa le ofere copiilor, ele ocupandu-le timpul celor mici in momentele in care parintii nu pot sau nu vor sa se ocupe de ei, problema devenind din ce in ce mai grava in fiecare an.

Hayek afirma ca acum mamele trebuie sa isi oblige copiii sa participe la activitati din viata reala, acestia preferand in general sa se joace pe propriile tablete sau smartphone-uri, problema fiind ca ei devin antisociali si incapabili sa se adapteze usor la lumea din jurul lor.

You have to drag children into participating in real life. It takes a lot of work and mummies are very tired because most of us work and life is exhausting, especially if you are an older mom like me, but you have to make the effort.

Aceasta problema a fost raportata in diverse randuri de-a lungul anilor si din pacate pana acum nu s-a descoperit o metoda de a invata parintii sa nu le mai permita copiilor sa foloseasca gadget-uri pentru perioade lungi de timp la varste fragede.