Prima Pagina iPhone 7S Cum va fi imbunatatit 3D Touch in iPhone 7S ?

Cum va fi imbunatatit 3D Touch in iPhone 7S ?

iPhone 7S va avea un buton Home virtual, iar prin 3D Touch si vibratii complexe va fi simulata existenta unui buton Home fizic.

Ieri v-am explicat de ce iPhone 7 nu are design nou si diferit de iPhone 6S, sursa acestor informatii oferind si cateva detalii interesante in legatura cu iPhone 7S si o parte dintre noutatile pe care compania Apple le are pregatite pentru utilizatorii sai.

Conform acestei surse, un nou sistem Force Touch va fi implementat in iPhone 7S, el avand un motor vibrator imbunatatit, iar acest lucru va permite oferirea unui nou tip de feedback tactil prin vibratii pentru 3D Touch-ul care va fi disponibil in acel smartphone.

Noul motor vibrator urmeaza sa aiba performante superioare celor oferit in iPhone 6S sau iPhone 7, iar cu ajutorul sau urmeaza sa poata fi create vibratii mult mai complexe pentru 3D Touch in iPhone 7S, dar deocamdata nimeni nu stie sigur ce inseamna acest lucru.

Chiar si asa, stim ca iPhone 7S urmeaza sa vina cu un ecran OLED si ar trebui sa nu aiba buton Home, pentru prima oara in 10 ani de iPhone, iar imbunatatirea 3D Touch ar putea fi necesara pentru a oferi o asemenea schimbare pentru utilizatorii acestui smartphone.

3D Touch iPhone 7S

Avand un motor vibrator mai puternic si capabil sa genereze vibratii localizate mult mai complexe, noul 3D Touch din iPhone 7S ar putea suplini lipsa unui buton Home fizic si ar putea genera senzatia ca utilizatorii apasa unul, cand in realitate au doar un buton Home virtual.

Ideea in sine nu este greu de realizat, mai ales pentru compania Apple, insa tehnologia este cel mai probabil testata in momentul de fata si ea va fi implementata doar daca Apple va decide ca ea functioneaza suficient de bine pentru a le fi oferita utilizatorilor.

Voi ce parere aveti despre inlocuirea butonului Home fizic al iPhone 7S cu un 3D Touch care simuleaza unul peste un buton Home virtual.

 • Srb Srb

  dupa cum am mai zis si acum 4 luni asta e viitorul pt apple din moment ce au bagat 3d touch in el. daca era doar software nu ar fi putut pt ca daca vreodata iOS s-ar bloca, cum faci hard reset? asa cu hardware separat pt 3d touch, poti prin power si home button si m-as mira sa se opreasca doar aici si sa nu faca si butoanele de volum tinand cont ca va fi ecran curbat …cel putin asa spun zvonurile. pacat ca nu vine o data cu iphone 7 asa cum ma asteptam si vroiam eu

 • Andrei

  un esec.. ca si ideea de a scoate telefonul de 4″ din uz si multe altele.

 • Droid

  Haptic feedback e o functie ‘nice to have’ nicidecum un ‘must have’. O am de cativa ani pe telefon si o mai activez din cand in cand, doar de distractie. In concluzie haptic feedback e ca apa sfintita: este foarte laudata dar in realitate nu face nici bine, nici rau. Iar eu vorbesc din experienta, nu din inchipuiri…

 • Srb Srb

  iphone se nu e de 4″ ?

 • Andrei

  odata la 2 ani poate chiar niciodata, cu designul de acum 4-5 ani si piese amestecate fara functiile din telefonul principal.
  nimic de zis, iPhone 5 este un telefon reusit.apreciez prima generatie de amprenta mai mult decat second gen.
  dar functiile gen force touch.. etc sunt in telefonul lansat in anul in curs cu ecran de aproape 5″. ceea ce rezulta ca SE este o mizerie sa scape de fraierii ca mine care inca mai sunt normali la cap si prefera un telefon nu o tableta. alte nelamuriri ? mai sunt nebuni ca mine ?

 • Srb Srb

  hai ma totusi exista, este chip ram camera in randul 6s…e cel mai puternic 4″…da nu are 3d touch si touchid2 dar in rest e ok

 • Mihai

  Vroiala :))

 • Mihai

  Aia este soft, nu hard ca 3dtouch. Nu poate înlocui haotic un buton de resetare spre ex.