Cum va fi imbunatatit 3D Touch in iPhone 7S ?

iPhone 7S va avea un buton Home virtual, iar prin 3D Touch si vibratii complexe va fi simulata existenta unui buton Home fizic.

Ieri v-am explicat de ce iPhone 7 nu are design nou si diferit de iPhone 6S, sursa acestor informatii oferind si cateva detalii interesante in legatura cu iPhone 7S si o parte dintre noutatile pe care compania Apple le are pregatite pentru utilizatorii sai.

Conform acestei surse, un nou sistem Force Touch va fi implementat in iPhone 7S, el avand un motor vibrator imbunatatit, iar acest lucru va permite oferirea unui nou tip de feedback tactil prin vibratii pentru 3D Touch-ul care va fi disponibil in acel smartphone.

Noul motor vibrator urmeaza sa aiba performante superioare celor oferit in iPhone 6S sau iPhone 7, iar cu ajutorul sau urmeaza sa poata fi create vibratii mult mai complexe pentru 3D Touch in iPhone 7S, dar deocamdata nimeni nu stie sigur ce inseamna acest lucru.

Chiar si asa, stim ca iPhone 7S urmeaza sa vina cu un ecran OLED si ar trebui sa nu aiba buton Home, pentru prima oara in 10 ani de iPhone, iar imbunatatirea 3D Touch ar putea fi necesara pentru a oferi o asemenea schimbare pentru utilizatorii acestui smartphone.

3D Touch iPhone 7S

Avand un motor vibrator mai puternic si capabil sa genereze vibratii localizate mult mai complexe, noul 3D Touch din iPhone 7S ar putea suplini lipsa unui buton Home fizic si ar putea genera senzatia ca utilizatorii apasa unul, cand in realitate au doar un buton Home virtual.

Ideea in sine nu este greu de realizat, mai ales pentru compania Apple, insa tehnologia este cel mai probabil testata in momentul de fata si ea va fi implementata doar daca Apple va decide ca ea functioneaza suficient de bine pentru a le fi oferita utilizatorilor.

Voi ce parere aveti despre inlocuirea butonului Home fizic al iPhone 7S cu un 3D Touch care simuleaza unul peste un buton Home virtual.