Prima Pagina iPhone 7S iPhone 7S va avea ecran OLED curbat in ambele margini

iPhone 7S va avea ecran OLED curbat in ambele margini

iPhone 7S va avea ecran OLED curbat spre ambele margini, copiind Samsung Galaxy S7 Edge pentru a oferi noi functii utilizatorilor.

iPhone 7S va avea ecran OLED curbat in ambele margini, iar daca Samsung a copiat Apple atatia ani, cei din Cupertino s-au gandit ca ar fi timpul sa copieze si ei ceva de la coreeni, iar ceea ce pregatesc este cu adevarat extrem de interesant, iar eu abia astept sa vad noul terminal.

Conform lui Kevin Wang, director la una dintre cele mai cunoscute agentii asiatice de monitorizare a pietei smartphone-urilor, iPhone 7S va copia Samsung Galaxy S7 Edge si va avea un ecran OLED curbat in ambele margini, exact precum smartphone-ul coreenilor.

Aceasta dezvaluire ajunge pentru prima oara pe internet deoarece pana acum ni s-a spus ca iPhone 7S va avea doar ecran OLED, insa acum aflam ca el va fi curbat in ambele margini si ar putea oferi o functionalitate similare cu cea a Samsung Galaxy S7 Edge.

Am laudat ecranul curbat spre margini in articolul meu pentru Samsung Galaxy S7 Edge review si sunt extrem de interesat sa vad ceea ce poate pregati Apple pentru noi intr-un smartphone care are caracteristici similare sau identice cu cele ale produsului Samsung.

vivo Xplay 5 is other than Samsung second double curved screen phone, behind a bunch of double-curved screen phone, including next year’s fruit. So far S-LCD screen is the only supplier of hyperbolic, but the production equipment and raw materials are Japanese companies. Long mobile phone industry chain, in the end who is the most cattle breaking?

Chiar daca iPhone 7S va fi lansat abia anul viitor si chiar daca el se va numit iPhone 8, la cat de multe informatii au aparut pana cum despre el, este clar ca Apple vrea sa il tina in atentia tuturor, iar detaliile se confirma unele pe altele, in fiecare saptamana.

Acestea fiind spuse, iPhone 7S va copia Samsung Galaxy S7 Edge si ar urma sa aiba un ecran OLED curbat spre margini, asta daca nu cumva iPhone 7S Plus va fi terminalul cu ecranul curbat, iar iPhone 7S va fi modelul normal, asa cum se intampla la seria Galaxy.

Acum ce parere aveti despre aceasta rastunare de situatie ?

 • D.L. Andrei

  Mie sincer imi place modelul curbat de la Edge, nu m-ar deranja sa introduca si Apple acest ecran curbat pe ambele margini.

 • tfcdb

  Tot sa te faca ei sa iei varianta cu plus. Multi o sa treaca peste aspectul ca e prea mare doar pentru a avea marginile alea curbate

 • V.P

  Super treaba ( furaciune ) 😄
  Chiar nu am o problema , la cat de bine arata S7 Edge chiar incurajez Apple sa copieze Samaung .

 • Messinna

  Asta a durut

 • Srb Srb

  S-a mai zis pana acuma ca va avea ecran curbat mai nou ca va fi totul un display

 • Eu.G

  Abia aștept sa-l aud pe Apple4Ever cum acuză Samsung ca a copiat designul de la Iphone si afirmatii cum Apple a inventat ecranul curbat. :))
  Sa nu-l uitam pe Tim Cock care va adăuga in prezentare faptul ca Apple lucreaza la dezvoltarea acestui tip de ecran de cativa ani si imediat intra un video cu vocea lui Ive pe fundal prezentând fabricarea ecranului curbat.

 • crisa216261

  :))))))

 • Eu.G

  Da da da =)))

 • Eu.G

  Are Samsung o mașină a timpului si călătorește in viitor..fura ideile celor de la Apple si dupa le implementează in propriile telefoane :)))

 • Eu.G

  In toamnă va fi prezentat Iphone 7+ cu 2 camere..nimeni nu va acuza Apple ca a copiat Htc,Lg,Huawei :)) in momentul in care Samsung va aduce un device cu 2 camere si sigur vor face asta toti vor acuza Samsung ca a copiat Iphone 7+ =))
  Poti face printscreen la comentariul asta si vorbim când se va intampla.
  Titlu pe idevice: Samsung cloneaza Iphone 7+ :)))

 • bacelliviu

  Toate sunt smartphone , toate au touchscreen .mie de exemplu miar placea un htc la sunet cu ios pe el sa aiba camera de pe samsung si design de xiaomi. Si te mai miri ce vrea altu’ daca eu vreau o ‘ciorba’ de genu

 • Costi

  dar titlul articolului nu trebuia sa fie “Apple lanseaza o clona S7 edge”?

 • Droid

  Nu cred ca o sa lanseze Apple deviceuri cu OLED. O sa lanseze cu Retina OLED. Ceva unic, revolutionar. Si nu o sa fie cu ecran curbat Edge. O sa fie cu ecran curbat Soft Edges. Care arata la fel dar e ALTCEVA. Ceva unic si revolutionar.

 • Mircea Radulescu

  Daca acel ecran Oled va fi produs de Samsung atunci cum puteti sa spuneti ca Apple copiaza Samsung, daca Samsung il face cu mana lui ?! E si normal sa semene cu Edge. Nu va mai certati aiurea care pe cine copiaza ca in acest caz tot Samsung se copiaza. 🙂

 • sudteamromania

  Daca Samsung nu deține un brevet de Invenție oe ecranul curbat puteți voi sa divagați 2 ani de acum inainte si asa mai departe, iar partea cu a pune o memorie mai mare intrun device nu este o Invenție a cuiva. Pe mine nu ma da pe spate ecranul curbat, este partea cea mai uzabila a unui telefon…