Care smartphone-uri ofera cea mai mare satisfactie consumatorilor ?

Un studiu publicat recent in SUA prezinta rezultatele unei comparatii privind gradul de satisfactie al consumatorilor care folosesc smartphone-uri, iar compania Apple a iesit din nou in top, de aceasta data fara a imparti prima pozitie cu cei de la Samsung.

Daca anul trecut Samsung si Apple imparteau primul loc cu un grad de satisfactie de 80% in randul consumatorilor pentru smartphone-urile lansate, anul acesta Apple a urcat la 81%, in timp ce Samsung si-a pastrat procentul si a coborat pe pozitia a doua.

Desi cei de la Apple au reusit sa castige prima pozitie in topul producatorilor de smartphone-uri, ea nu a reusit sa ajunga cu un smartphone pe prima pozitie, Samsung Galaxy Note 5 fiind smartphone-ul care le ofera cea mai mare satisfactie consumatorilor.

In urma sa avem iPhone 6S Plus, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Note 4 si iPhone 6S, topul fiind dominat de terminale Samsung care totusi nu strang un grad de satisfactie la fel de mare precum cel al iPhone-urilor companiei Apple.

Apple moves up 1% to take sole possession of the industry lead at 81, just ahead of Samsung, unchanged at 80. Lenovo’s Motorola recedes 3% to 77, as does HTC (75), while LG remains at 74. Microsoft Mobile, with both Nokia- and MS-branded phones, dips to 74, followed by the smaller manufacturers, which edge up 3% to a combined score of 73.

Apple punte foarte mare pret pe studiile de acest gen, iar daca in segmentul tabletelor domina fara drept de apel companiile competitoare cand vine vorba despre satisfactia clientilor, in cazul smartphone-urilor lucrurile sunt destul de diferite.

satisfactie smartphone

satisfactie smartphone 1