iPhone 7 – camera noua, mai mult RAM, mai mult spatiu de stocare

Specificatiile tehnice ale iPhone 7 au fost stabilite de Apple si stim ce camere, cat RAM si cat spatiu de stocare va avea noul smartphone.

Specificatiile iPhone 7 au fost stabilite de catre compania Apple si transmise partenerilor sai din Asia in vedere furnizarii de componente si a asamblarii dispozitivelor, iar astazi noi aflam exact ce surprize are pregatite compania Apple pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus in toamna.

Noutatile iPhone 7 nu vor fi mari in comparatie cu ceea ce ofera iPhone 6S in momentul de fata, insa acest lucru l-am auzit de atatea si atatea ori in ultimele luni, asa ca e putin probabil sa existe vreo surpriza pe care cei din Cupertino sa o mai aiba pentru noi acum.

Camere mai bune

iPhone 7 ca avea o camera principala mai buna, ea avand probabil un senzor de imagine mai mare, insa iPhone 7 Plus va avea camera duala, aceasta fiind o schimbare majora in comparatie cu ceea ce ofera iPhone 6S Plus in momentul de fata pentru utilizatori.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor putea inregistra in continuare filme 4K si vor putea face tot ceea ce stiti in momentul de fata, insa calitatea pozelor si clipurilor video va fi mult imbunatatita de catre compania Apple, o serie de functii noi putand fi adaugate impreuna cu noua camera dubla.

3 GB RAM

Apple urmeaza sa foloseasca in continuare RAM DDR 4 pentru smartphone-urile sale, insa anul 2016 va aduce o diferenta majora intre iPhone 7 si iPhone 7 Plus, terminalul cu ecran de 4.7 inch urmand a avea in continuare 2 GB RAM, in timp ce fratele sau mai mare va avea 3 GB RAM.

V-am spus acum cateva saptamani ca iPhone 7 Plus va avea 3 GB RAM pentru ca are o camera duala si are nevoie de mai multa putere de procesare pentru poze si, in special, clipuri video, deci Apple va oferi o diferenta mare intre cele doua dispozitive ale sale.

iPhone 7 Plus va fi pozitionat ca smartphone perfect pentru inregistrarea de poze si clipuri video, iar cu minim 32 GB spatiu de stocare, el va fi cu siguranta extrem de cautat de catre utilizatori.

256 GB spatiu de stocare

Da, desi iPhone 7 va avea minim 32 GB spatiu de stocare, compania Apple intentioneaza sa ofere optiuni noi de stocare pentru utilizatori, astfel ca versiuni cu 256 GB ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus urmeaza sa faca parte din oferta sa publica pentru toamna acestui an.

Oferirea unei cantitati atat de mari de spatiu de stocare are la baza faptul ca aplicatiile din App Store sunt tot mai mari si necesita tot mai mult spatiu, dar aceasta este doar o parte a problemei, deoarece noile camere vor inregistra poze si clipuri video mult mai bune, care vor ocupa mai mult spatiu.

Desigur ca nimeni nu stie cat vor costa modelele cu 256 GB spatiu de stocare, insa probabil in cazul iPhone 7 vorbim despre un pret apropiat de 1000 de euro, iPhone 7 Plus urmand a costa mai mult.

Separat de acestea, iPhone 7 nu va avea schimbari notabile pentru design sau ecran, restul caracteristicilor sale urmand a ramane in cea mai mare parte neschimbate, desigur cu unele posibile exceptii.

Voi ce parere aveti despre aceste schimbari ?