Apple a lansat promotia Back to School 2016

Astazi compania Apple a anuntat promotia sa anuala Back To School in cadrul careia ofera reduceri sau produse cadou pentru produse cumparate de catre elevi studenti, parintili acestora sau chiar profesori.

Pentru inceput, compania Apple ofera o pereche de casti Beats Solo2 Wireless celor din categoriile de mai sus care cumpara iMac, Macbook, MacBook Pro, MacBook Air sau Mac Pro la pret educational, produsele reconditionate fiind excluse din aceasta oferta.

Separat, Apple ofera casti Beats Powerbeats2 Wireless celor din categoriile de mai sus care cumpara iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, sau oricare model al iPad Pro la pret educational, optiunea de a face upgrade la castile Beats Solo2 Wireless fiind deasemenea oferita.

Promotia Back to School este oferita de catre compania Apple doar in SUA si Canada pentru aceasta sesiune si pentru aceste produse, ea fiind derulata de astazi si pana in data de 3 septembrie, asa cum se intampla in mod ocazional cu ofertele similare din cadrul campaniilor.

Apple Back to School