Apple nu va lansa un ecran Thunderbolt 5K cu placa video externa

In cursul zilei de ieri au aparut primele zvonuri care sugerau faptul ca Apple va lansa un ecran Thunderbolt 5K in cadrul conferintei de deschidere a WWDC 2016, ideea luand nastere dupa ce produsul a inceput sa dispara din stocurile multor magazine Apple de pe glob.

Aseara ni s-a spus ca Apple va prezenta un ecran Thunderbolt 5K cu placa video externa in cadrul conferintei de deschidere a WWDC 2016, iar foarte multa lume si-a aratat interesul enorm pentru a putea cumpara un asemenea dispozitiv de la cei din Cupertino.

La doar o zi distanta de aparitia acestei informatii, iata ca o alta o contrazice si ne spune ca in realitate compania Apple nu are un asemenea produs in pregatire pentru lansare si ca lumea nu ar trebui sa isi faca sperante cu privire la aparitia sa pe piata acum.

Desi un ecran Thunderbolt 5K cu placa video externa ar fi schimbat foarte multe in lumea Apple, se pare c ain Cupertino nu exista deocamdata dorinta de a aduce un asemenea dispozitiv pe piata, insa asta nu inseamna ca el nu va aparea la un moment dat sau altul.

There’d been some speculation on Twitter and rumor reports about Apple possibly introducing a display with an integrated eGPU. Theory being, it would take some of the graphical processing overhead off MacBooks and/or facilitate a single-cable connection that could drive 5K. While it sounds cool, it can also create expectational debt. So, scratch eGPU off your list for now, but keep your eyes locked to the keynote on Monday, June 13, for lots of other amazingly cool stuff.