Acum poti primi recomandari pentru filme prin Facebook Messenger

Recomandari pentru filme in Facebook Messenger poti primi chiar acum multumita unui nou serviciu numit And Chill.

Daca iti place sa vizionezi filme in timpul liber, dar te-ai plictisit sa cauti recomandari sau review-uri pe internet, ei bine un nou bot pentru Facebook are menirea de a te ajuta sa gasesti mai usor filmul sau filmele care sa isi ocupe cateva ore libere cand ai nevoie.

O companie numita Sense Technologies a creat un serviciu numit And Chill, el avand rolul de a face recomandari pentru filme direct prin Facebook Messenger tuturor celor care sunt interesati sa descopere rapid un film bun fara a pierde prea mult timp cautand pe internet.

Robotul lor virtual este gandit sa preia informatii de la utilizator, adica denumirea unui film pe care l-am vazut recent si care ne-a placut, plus cateva informatii privind ceea ce ne-a placut la el, aceste date fiind analizate automat de catre roboul virtual.

Rezultatul final este o recomandare pentru un film din acelasi gen si cu actiune care sa se potriveasca cerintelor noastre, destul de multe persoane fiind multumite de ceea ce ofera And Chill, mai ales ca totul vine direct in aplicatia Facebook Messenger, fara a face cautari.

Puteti accesa robotul And Chill urmand acest link, daca aveti aplicatia Facebook Messenger instalata, iar animatia de mai jos va arata cum puteti cere o recomandare.

and chill gif