iOS 9.3.2 build 13F72 a fost lansat pentru iPad Pro

iOS 9.3.2 build 13F72 a fost lansat pentru iPad Pro 9.7 inch in aceasta seara, compania Apple reusind intr-un final sa rezolve problemele utilizatorilor la mai bine de doua saptamani dupa ce iOS 9.3.2 a fost lansat public pentru toti utilizatorii de iDevice-uri.

V-am spus atunci ca iOS 9.3.2 blocheaza tablete iPad Pro 9.7 inch cu eroarea 56 si impiedica reinstalarea sistemului de operare prin iTunes, Apple retragand iOS 9.3.2 la scurt timp dupa raportarea problemelor, iar acum a lansat un build nou menit sa rezolve probleme.

iOS 9.3.2 build 13F72 poate fi instalat acum de catre orice posesori de tablete iPad Pro 9.7 inch prin sistemul Actualizare Software, Software Update, sau folosind iTunes, cei care au tabletele blocate in Recovery Mode fiind obligati sa foloseasca optiunea Restore pentru a face reinstalarea.

Separat de recunoasterea existentei problemei si a promisiunii de a o rezolva cat se poate de repede, compania Apple nu a facut altceva decat sa demonstreze din nou cat de incapabila este de a lansa o actualizare pentru iOS care sa nu genereze probleme pentru utilizatori.