Samsung Galaxy Note 7 Edge va avea camera duala

Samsung Galaxy Note 7 Edge va avea camera duala cand va fi lansat pe pietele globale, fie ca este vorba despre ziua de astazi sau una de luna viitoare, noul smartphone urmand a avea o functie pe care Apple o va prezenta ca fiind esentiala pentru iPhone 7 Plus in momentul lansarii.

Foarte multe zvonuri aparute pana acum ne-au pus ca iPhone 7 Plus va avea camera duala, iar cei de la Samsung s-au gandit ca nu ar strica daca ar implementa o camera duala in Samsung Galaxy Note 7 Edge, mai ales ca anul acesta au fost lansate o serie de smartphone-uri cu o asemenea caracteristica.

Samsung a luat decizia de a sari peste cifra 6 anul acesta pentru a lansa Samsung Galaxy Note 7 Edge si a oferi o constanta in denumirile smartphone-urilor sale, care sunt similare cu cele ale Apple, cel putin in ceea ce priveste cifra, insa camera duala are la baza o ratiune separata.

Din moment ce alti producatori de smartphone-uri Android ofera o camera duala, era normal ca Samsung sa implementeze acelasi lucru in terminalele sale, asa ca lansarea Samsung Galaxy Note 7 Edge cu camera duala este cat se poate de logica si va fura din suflul Apple.

Samsung Galaxy Note 7 Edge va fi secondat si de un Samsung Galaxy Note 7 cu ecran normal, Samsung aplicand practic aceeasi strategie precum in cazul lansarii terminalelor obisnuite, deci se anunta cateva luni interesante cu smartphone-uri premium ce au camera duala.

29 COMENTARII

  1. Ce se intampla cu tine? Alta data ai fi zis, inchizand ochii mintii, ca samsung copiaza apple. Cum am mai spus, esti foarte dezamagit de mar, daca ai devenit din ultras, realist

  2. nu lanseaza cu camera duala pt ca altii androizi au facut-o,ci pt ca o face apple !
    daca apple nu venea cu camera duala in 7 plus sigur si samsung ramanea linistita

  3. @Srb Srb
    Ti se pare cumva ca Apple a lansat vreun telefon cu camera duala?! Cum naiba poti spune ca Samsung a copiat ceva ce practic nu exista?
    Atunci si Apple a copiat Huawei care a copiat LG care a copiat HTC..sunt utilizator iPhone si S7 Edge..dar nu obisnuiesc sa arunc cu rahat in vreo companie si sa acuz de copiat..

  4. tati, SAMSUNG COPIAZA SI ZVONURILE DESPRE APPLE pt ca toata lumea stie ca in mare parte devin realitate. Cand in 2010 au aparut primele zvonuri ca apple face apple watch…a explodat piata, sunt curios ca inca nu se aud zvonuri precum ca Samsung lucreaza la o masina eletrica si autonoma

  5. Lasa-l ma ca trăiește in lumea lui :))) exact ce ziceam ieri…se vor trezii fanii Apple sa acuze Samsung ca copiaza Apple in conditiile in care sunt atatea modele pe piata cu camera duala..Huawei este deja la al 2lea model cu camera duala :))
    Au citit cei de la Samsung pe idevice zvonurile privind Iphone 7+ si au reusit sa produca toata tehnologia necesară in cateva luni :))

    Ps. Ms Zaone de block :)) era frumos daca nu lasai pe Apple4Ever sa foloseasca un cont si sa posteze in numele meu.

  6. Oamenii au dreptate! Nu poți crede mereu că restul copiază de la Apple, câtă vreme Apple nu mai să trendul.

  7. Baa daaa…lasa-l in pace…toti copiaza Apple.
    In ziua de azi exista smartwatch uri pe piata doar datorita zvonurilor cu Apple Watch.
    Tot ce iese pe piata in ziua de azi se datoreaza zvonurilor despre produsele Apple.
    Erau unii pe aici care acuzau Samsung ca ar fi copiat de la Apple camera iesita in relief…deci nu ma mai mira nimic din ce citesc prin comentarii.

  8. Totusi n-am inteles ce au adus in plus camerele duale pana acum. Cea de pe Huawei P9 e mult sub camera de pe S7. Deci despre ce vorbim noi aici?

  9. Si senzorul de amprenta tot concurenta l-a adus, 3D touch-ul la fel.. Dupa mintea voastra, Apple n-a adus nimic. Sa nu uitam ca deocamdata e Mercedes si restul, la fel si Apple, si asta o stiti si voi destul de bine.

  10. yea baby, nu poti fi atat de ORB !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    samsonistii spun ironic ca toti copiaza Apple, appleistii spun acelasi lucru fara sa fie ironici…deci cumva toti spunem acelasi lucru

  11. yea baby, nu poti fi atat de ORB !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    samsonistii spun ironic ca toti copiaza Apple, appleistii spun acelasi lucru fara sa fie ironici…deci cumva toti spunem acelasi lucru!

  12. pai asta e problema, inca nu a venit o companie mare cu adevarate avantaje,aici Apple si Samsung vor demonstra capabilitatile unei camere duale

  13. pai ok dar care sunt criiterile pt aceste premii?
    cumva cred ca acuma sunt facute putere/consum stiu ca asa le-a oferit si celor de la VW la primele motoare 1.4 TSI,dar e cumva apa in plaoie daca acele motoare au probleme. Cumva ii face pe oamenii care au ford sa se simta bine ca au “ceva” mai bun ca mercedes

  14. da ok lasa Ferrari :DD:D:D totusi aia inteleg e si o opera de arta… ..pune-mi daca poti macar un copy paste din titlul linkului si gasesc pe google banuiesc

  15. Ce zvonuri cu apple watch in 2010 ? De abia incepusera zvonuri despre televizorul Apple atunci. Tu traiesti in alta lume .

  16. nu sorine, tu vorbesti fara sa fii interesat de zvonuri. Din 2010 au aparut primele zvonuri, si cred ca idevice poate si confirma.Stai culcat

  17. uite asa un mic zvon care putea fi gasit foarte usor cu un search..dar mai bine atacam ca tiganii nu?
    “Rumors of an iWatch, while not as persistent as iTV television rumors, began picking up speed when Apple announced the square, more iOS-looking 2010 iPod nano and Steve Jobs quipped that board members wanted to wear them as watches”

  18. :D:D:D pai daca inima masinii este cea mai buna la ford … 😀
    acum ceva ani cand am trecut de la vw la mercedes parca am urcat 3 clase..de la trenu de rulare, la insonorizare, motor, calitatea masinii de la vopsea pana la usi si echipament si suspensii..dar nah aici se spune altceva, ca sa nu mai spun de senzatia si placerea de a conduce cu tractiunea spate vs fata

  19. Nu mai bun , mai puternic la BMW – si mai putin fiabil . Cred ca stii ca motorul tau are tendinta de a rupe lantul de distributie – si stii ce urmeaza apoi …