Cum controlezi individual volumul aplicatiilor din iPhone

Optiunea de a controla individual volumul aplicatiilor din iPhone sau iPad este o functie ceruta de catre foarte multi utilizatori ai iDevice-urilor, insa compania Apple refuza sa o ofere, dar in lipsa sa exista un tweak numit VolumePanel care o ofera totusi prin jailbreak.

VolumePanel implementeaza un nou meniu in iOS care ne ofera un control granular asupra sunetelor redate de catre aplicatiile instalate in iDevice-urile noastre, imaginile de mai jos aratand cat se poate de clar functionalitatea de care putem beneficia prin instalarea acestui tweak.

Meniul de setari al VolumePanel poate fi afisat fie in Control Center, fie in app switcher, alegerea fiind a noastra, modificari putand fi implementate si pentru metoda prin care poate fi activat acest sistem, asa ca totul depinde de modul in care dorim noi sa-l configuram.

VolumePanel lets you control the volume of each of your apps individually. It can be accessed via the control center, or an activator action. Note that app switcher tweaks that modify the control center could cause it to either not display or display incorrectly, in which case you can still use an activator action. See configuration options below.

VolumePanel este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

VolumePanel

1 COMENTARIU