Inca o tanara a murit in timp ce incerca sa faca selfie-ul perfect

Inca o tanara a murit in timp ce s-a urcat la o inaltime mult prea inalta pentru a se fotografia, mai exact s-a urcat in varful unui far pentru a realiza, ceea ce gandi ea ca va fi un selfie perfect. Din nefericire, a cazut de la o inaltime de 91 de metri si a murit pe loc.
Pranita Mehta era in varsta de 21 de ani si a mers cu un grup de prieteni pe plaja Gokarna din India. Studenta la drept a urcat in varful farului din zona pentru a realiza un „selfie perfect” cu smartphone-ul. A cazut, insa, pe stancile de la baza structurii, apoi in apa. Prietenii ei au apelat in zadar la ajutor pentru ca acestia nu au mai avut ce sa faca inafara de a o scoate din apa la mal.
Pranita Mehta studenta selfie deces

Se pare ca, numai in India, in anul 2015, au murit 25 de persoane, mai multe decat in orice alta tara, in accidente legate de selfie-uri. Politia din Mumbai a interzis, la inceputul acestui an, selfie-urile in 16 zone, in incercarea de a reduce numarul accidentelor.

 Potrivit unui infografic realizat de firma Priceonomics, principalele 3 cauze ale deceselor legate de selfie-uri sunt: caderea de la inaltime, ca si in acest caz, inec si accidente in care sunt implicate trenuri.
Totusi, legat de acest incident, familia dezminte faptul ca studenta ar fi murit in incercarea de a-si face un selfie…

2 COMENTARII