Noile functii surpriza ale Snapchat

Unul din motivele pentru care Snapchat este atat de indragit reprezinta faptul ca aplicatia este in continua schimbare si vine constant cu, caracteristici noi, creative, lucruri banale ce  le ofera utilizatorilor un sentiment cu adevarat minunat, cel putin asa declara majoritatea.

Pe langa noua caracteristica “double-person lenses”, Snapchat aduce si functii surpriza. Iata care ar fi noile functiile surpriza oferite, si, pentru a le ” intelege”, vom posta si cate o poza.

  Filtre si straturi duble sau triple.

Snapchat ofera utilizatorilor posibilitatea de a combina si suprapune stratul filtrele lor, asa cum le place!

  Two person lenses

Snapchat a venit cu aceasta caracteristica dupa ce Kim Kardashian a spus ca i-ar placea o noua figura de… caine. Snapchat a implementat acel nou emoticon plus functia ” two person lenses”, lentila ce adauga si persoanei cu care faceti selfie-ul diferite fete, nas de caine si urechi, etc.

Lenses available for 2 people (so far)

  • Super frowny face

  • Flower crown

  • Dog lens

  • Cute-ified lens (acts more like a filter)

Three-way faceswap

Functia ofera posibilitatea de ” schimbare a fetei ” cum ar spune romanii, si de a va inlocui fata voastra cu a altei persoane, de aceasta data intr-un grup de 3, nu de doua ca pana recent.

To faceswap three ways, simply set up your faceswap the way you normally would in your snapchat, but before opening the lens, make sure your 3 pals are already in the frame and please make sure all of their faces are clear and visible or it won’t work.