Prima Pagina Siri Cati posesori de iPhone au incercat Siri ?

Cati posesori de iPhone au incercat Siri ?

Siri este un asistent personal pentru iPhone, iPad si iPod Touch lansat de catre compania Apple in anul 2011 impreuna cu iPhone 4S, atunci sistemul fiind oferit in versiune beta pentru utilizatorii din intreaga lume, el evoluand foarte mult pana in prezent.

Cu peste 500 de milioane de terminale iPhone active in intreaga lume, probabil v-ati intrebat cati dintre posesorii acestor dispozitive au incercat asistentul personal al celor de la Apple, in acesti aproape 5 ani trecuti din momentul lansarii sale si pana in prezent.

Conform unor statistici neoficiale, nu mai putin de 98% dintre cei care folosesc un terminal iPhone au utilizat asistentul personal Siri macar o data, insa numarul celor care folosesc asistentul personal in mod regulat este mult mai mic si acest lucru este perfect normal.

Siri este oferit in cateva limbi de pe glob, iar dintre toti cei care pot discuta in limba materna cu Siri, doar o parte il folosesc in mod regulat, restul celor care nu cunosc alta limba decat cea materna si nu au Siri oferit pentru ea, nici macar nu se obosesc sa poarte discutii cu el.

Apple incearca sa implementeze tot mai multe functii noi in Siri si sa-l faca mai atractiv, iar rata de utilizare a asistentilor virtuali este in crestere, dar este nevoie de functii mai importante si de suport la scara mai larga pentru ca Siri sa devina mult mai utilizat.

  • Pentru mine acești asistenți personali sunt utili doar în mașină, când conduci și trebuie să fii atent la drum, la trafic și să nu te trezești cu o amendă pentru utilizarea telefonului. Sau mai pot fi utili persoanelor cu dizabilități. În rest, nu prea le văd rostul.

  • t0rrent82

    Vreme, conversii, citirea mesajelor sau trimiterea de mesaje cat timp telefonul e in buzunar si am castile puse…cam asa folosesc eu Siri zilnic. Mai rar navigare. Mă rog ca sunt in UK si limba “nativa” e engleza…sincer nici nu m-as imagina vorbind cu Siri in romana…ar suna ceva similar cu traducerile meniului iOS sau Windows…no thanks

  • Srb Srb

    corect, inafara de masina si pt mine este cam useless

  • Adrian F

    Am activat funcția “Hey Siri” de la 1m distanța nu ma aude (strigi de nebun prin casa si tot nu merge ……uneori cu telefonul lângă mine tot nu funcționează i6s). Motiv pentru care a trebuit sa dezactivez Siri un + pentru baterie ?