Prima Pagina aplicatii Care sunt cele mai folosite aplicatii la nivel global ?

Care sunt cele mai folosite aplicatii la nivel global ?

Un studiu recent a analizat modul in care isi folosesc posesorii de smartphone-uri dispozitivele, el oferind detalii atat pentru modul de utilizare din SUA, dar si din alte zone de pe planeta, iar mai jos puteti vedea rezultatele raportate zilele trecute pentru noi.

Conform acestui studiu, in SUA un utilizator de smartphone are, in medie, 37 de aplicatii instalate, cifra scazand la 33 daca ne uitam la europeni, insa ambele categorii de utilizatori folosesc in medie 12 aplicatii zilnic in propriile terminale, adica aproape o treime din total.

Partea interesanta este ca desi utilizatorii folosesc, in medie, 12 aplicatii zilnic, doar 3 dintre acestea insumeaza 80% din utilizarea zilnica, deci exista un nucleu dur de aplicatii de care utilizatorii nu se pot desparti si care le ofera functionalitatea principala pentru smartphone.

Acum daca va intrebati care sunt cele mai folosite aplicatii de catre utilizatorii de smartphone-uri, ei bine in SUA vorbim despre Facebook, Google Chrome si YouTube, in timp ce in Europa vorbim despre Facebook, WhatsApp Messenger si Google Chrome.

Zilnic americanii petrec 5 ore folosind cele trei aplicatii, perioada de timp crescand la 4 ore in cazul europenilor, iar perioada de utilizare este destul de normala pentru un smartphone, avand in vedere ca aceasta este doar o parte din ceea ce fac utilizatorii zilnic.

Acestea fiind spuse, cat de bine se aplica pentru voi aceste date ?

cele mai folosite aplicatii global

 • Olimpiu

  Eu stau mult si pe iDevice, mai mult decat pe FB (pe tlf. vorbesc).

 • amfetamin

  Google Chrome,pe bune? De ce as folosi Chrome in loc de safari? Câți dintre posesorii de idevice folosesc Chrome?

 • Multi.

 • amfetamin

  In cercul tău de cunoscuți/prieteni s-ar putea,in cazul meu si a prietenilor/colegilor mei nope. Ce faci cu Chrome si nu poți face cu safari care e by default? Nu mai trebuie sa instalezi o alta aplicație care face același lucru ca cel de baza. Na bine,asta e strict părerea mea.
  P.S: îmi răspunzi te rog la problema mea cea cu încărcarea extrem de greoie(se tot învârte cerculetul) la un iPhone 6 de al unui coleg? Ti-am scris pe fb messenger acum câteva zile.