Cum a fost oprita o talharie multumita FaceTime

O tanara din Marea Britanie a fost salvata de la o talharie multumita surorii sale si a serviciului FaceTime al companiei Apple.

FaceTime este serviciul companiei Apple care permite efectuarea de apeluri video si apeluri VoIP doar intre iPhone, iPad, iPod Touch si Mac-uri, el fiind utilizat la scara larga de catre sute de milioane de persoane din intreaga lume, iar acum vedem si o alta utilitate in viata de zi cu zi.

In timp ce se plimba pe o strada din Marea Britanie, o tarana facea un apel video FaceTime cu sora sa, aceasta din urma observand un tanar care se apropia din spatele surorii sale, un tipat puternic alertand-o pe tanara care a reusit sa-l evite pe barbat si sa fuga tipand dupa ajutor.

Steve Degg este un infractor de 31 de ani care folosindu-se de un cutit cu lama de 15 cm a incercat sa jefuiasca initial un magazin din Stoke-on-Trent, Marea Britanie, insa esuand in tentativa sa de talharie, el a incercat sa o jefuiasca pe tanara care facea apelul FaceTime.

Faptul ca tanara facea un apel FaceTime si sora sa a reusit sa-l vada pe barbat in timp real in timp ce se apropia de telefon, a fost motivul pentru care totul nu s-a transformat intr-o posibila tragedie avand in vedere tipul de cutit pe care barbatul il tinea in mana.

teenage girl narrowly escaped from a knife-wielding thug after her sister spotted him creeping up behind her while they were talking on Facetime. Steve Degg, 31, was wearing a mask as a disguise as he followed the 15-year-old girl to school on December 15 last year.

Acesta este unul dintre cazurile ciudate in care FaceTime se dovedeste a fi extrem de util si chiar, poate, salvatorul unei vieti, infractorul recunoscandu-si tentativele de talharie si fiind condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea de 6 ani pentru incalcarea legii.