Cea mai ciudata teorie care spune ca iOS 10 nu va fi lansat in 2016

Prezentarea iOS 10 din 13 iunie ar putea fi amanata pentru 2017 conform unei noi teorii aparute zilele trecute pe internet.

iOS 10 este viitoarea versiune a sistemului de operare iOS pe care toata lumea se asteapta sa o poata lansa in toamna acestui an dupa o prezentare care urmeaza sa aiba loc in cadrul WWDC 2016 peste aproximativ o saptamana.

Desi totul pare foarte sigur si clar cu privire la prezentarea iOS 10 pe 13 iunie la ora 20:00, o noua teorie sugereaza faptul ca de fapt compania Apple va lansa viitoarea versiune a sistemului de operare va aparea abia anul viitor, iOS 9.4 urmand a fi lansat anul acesta.

La baza acestei teorii sta ideea ca la implinirea a 10 ani de la lansarea iPhone si iOS, compania Apple va pastra iOS 10 pentru toamna anului 2017, iar in 2016 va lansa doar un iOS 9.4 care ar trebui sa la fel de multe schimbari precum o actualizare majora pentru sistemul de operare iOS.

Ideea ca iOS 10 sa fie o versiune aniversara a iOS, in ton cu cei 10 ani trecuti din momentul lansarii primei versiuni, nu pare chiar atat de improbabila, insa ar fi destul de ciudat ca Apple sa lanseze un iOS 9.4 anul acesta deoarece ar sugera ideea ca actualizarile oferite nu sunt chiar atat de mari.

Ar fi intr-adevar destul de ciudat ca la implinirea a 10 ani din momentul lansarii iOS, compania Apple sa lanseze iOS 11, insa nu ar fi greu de crezut ca anul viitor Apple ar putea alege sa faca o schimbare pentru modul in care este denumit iOS, totul in ton cu aniversarea.

Raman in continuare convins ca anul acesta vom vedea iOS 10 si ca iOS 9.4 fie nu va fi lansat, fie va aparea in iulie, iar Apple va pastra traditia schimbarilor majore pentru denumirea iOS in fiecare toamna, cel putin pana anul viitor, care este unul foarte special.

Voi ce parere aveti ?