Prima Pagina iOS 10 Cea mai ciudata teorie care spune ca iOS 10 nu va fi...

Cea mai ciudata teorie care spune ca iOS 10 nu va fi lansat in 2016

Prezentarea iOS 10 din 13 iunie ar putea fi amanata pentru 2017 conform unei noi teorii aparute zilele trecute pe internet.

iOS 10 este viitoarea versiune a sistemului de operare iOS pe care toata lumea se asteapta sa o poata lansa in toamna acestui an dupa o prezentare care urmeaza sa aiba loc in cadrul WWDC 2016 peste aproximativ o saptamana.

Desi totul pare foarte sigur si clar cu privire la prezentarea iOS 10 pe 13 iunie la ora 20:00, o noua teorie sugereaza faptul ca de fapt compania Apple va lansa viitoarea versiune a sistemului de operare va aparea abia anul viitor, iOS 9.4 urmand a fi lansat anul acesta.

La baza acestei teorii sta ideea ca la implinirea a 10 ani de la lansarea iPhone si iOS, compania Apple va pastra iOS 10 pentru toamna anului 2017, iar in 2016 va lansa doar un iOS 9.4 care ar trebui sa la fel de multe schimbari precum o actualizare majora pentru sistemul de operare iOS.

Ideea ca iOS 10 sa fie o versiune aniversara a iOS, in ton cu cei 10 ani trecuti din momentul lansarii primei versiuni, nu pare chiar atat de improbabila, insa ar fi destul de ciudat ca Apple sa lanseze un iOS 9.4 anul acesta deoarece ar sugera ideea ca actualizarile oferite nu sunt chiar atat de mari.

Ar fi intr-adevar destul de ciudat ca la implinirea a 10 ani din momentul lansarii iOS, compania Apple sa lanseze iOS 11, insa nu ar fi greu de crezut ca anul viitor Apple ar putea alege sa faca o schimbare pentru modul in care este denumit iOS, totul in ton cu aniversarea.

Raman in continuare convins ca anul acesta vom vedea iOS 10 si ca iOS 9.4 fie nu va fi lansat, fie va aparea in iulie, iar Apple va pastra traditia schimbarilor majore pentru denumirea iOS in fiecare toamna, cel putin pana anul viitor, care este unul foarte special.

Voi ce parere aveti ?

 • NicKel

  mda, n-ar fi exclus

 • marfi

  Indiferent cum s-ar numi, astept un iOS demn de Apple

 • Alex :D

  Nu-mi pasa dacă se numește 9.4 sau 10. Sa vina cu funcții noi, sa fie bine optimizat.

 • Messinna

  Pai stai puțin ca nu are cum ai zis ca deja au anunțat si trimis invitații pentru 13 Iunie , doar sa zică ” stați ca ne-am răzgândit ” cea ce ar fi ultima picătura la câte mârșăvii fac in ultima vreme oricum nu ma mai surprinde nimic

 • disqus_qBukxfroTj

  foarte posibila miscarea din mom ce nici ip7 nu va veni cu schimbari majore de desgin si eu tind sa cred ca posibil sa numeasca spre ex ios 9.4 sau 9.5 sa fie mai rotund asa ….probabil ceva functii noi si schimbari extrem de mici sau inexistente de design….iar ios 10 ma gandesc ca il amana pt anul viitor pt celebrarea de 10 ani care se potriveste si cu ios 10,probabil interfata cu mai multe noutatit ,design,functii etc……si desigur si linie noua de design la iphone

 • Alex S.

  Anu viitor vor scoate ios 10.10 🙂

 • raducotoman

  Sau poate vor redenumi ios-ul si atunci rămâne sa il încheie cu iOS 10 anul asta.

 • Mircea

  iOS 9.9, apoi au si loc de inca 9 update-uri

 • catt

  Vor lansa in toamna IOS 9SE iar peste un an vor reveni cu IOS 10