iPhone 7 va fi inferior iPhone 7 Plus in RAM, camera si spatiu de stocare

iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi diferite in ceea ce priveste camera, cantitatea de RAM sau spatiul de stocare oferite de Apple.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus ar putea fi primele smartphone-uri Apple care ar urma sa vina cu diferente majore in ceea ce priveste camera, cantitatea de RAM si spatiul de stocare, asta daca luam in considerare faptul ca ele fac parte din aceeasi generatie si sunt lansate simultan pe piata.

Conform unui nou zvon provenit direct din China, intre iPhone 7 si iPhone 7 Plus urmeaza sa existe mult mai multe diferente decat exista acum intre iPhone 6S si iPhone 6S Plus, compania Apple dorind sa faca si mai grea decizia de a cumpara unul sau altul dintre cele doua dispozitive.

Conform informatiilor de astazi, iPhone 7 va avea camera de 21 de megapixeli, similara cu cele oferite de catre Samsung, 2 GB RAM si optiuni de stocare de 16 GB, 64 GB sau 128 GB, fara un Smart Connector sau un sistem de incarcare rapida(ma rog, mai rapida) sau chiar wireless.

iPhone 7 Plus urmeaza sa aiba o camera duala formata din doua module de 12 megapixeli, 3 GB RAM, disponibilitate in versiuni cu 32 GB, 128 GB sau 256 GB spatiu de stocare, el urmand a avea un Smart Connector si un posibil sistem de incarcare rapida, sau chiar wireless.

Diferentele dintre iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt foarte mari in ceea ce priveste acele componente hardware, insa adaugam aici si diferente majore in ceea ce priveste ecranul sau bateria, iar decizia de a cumpara terminalul mai mic devine tot mai grea in 2016.

Separat, in iPhone 7 si iPhone 7 Plus Apple ar intentiona sa implementeze inclusiv un nou chip Wi-Fi mai rapid, dar si un posibil sistem de streaming 4K pentru apeluri FaceTime, insa aceasta in durma informatie pare foarte greu de crezut, chiar si cu suport LTE de 600 Mbps.

Foarte clar este ca in 2016 compania Apple va face foarte grea alegerea dintre iPhone 7 si iPhone 7 Plus, diferentele dintre cele doua modele devenind foarte mari, mult prea mari pentru a cere preturi separate de doar 100 de dolari/euro intre modelele de baza.