Prezentarea iOS 10 va fi pe 13 iunie la ora 20:00

Prezentarea iOS 10 va avea loc pe data de 13 iunie la ora 20:00, compania Apple confirmand acest lucru prin invitatii trimise astazi unor jurnalisti din SUA si alte colturi de pe glob, ora fiind cea obisnuita pentru conferintele de deschidere ale WWDC 2016.

In cadrul WWDC 2016 vom vedea prezentarea iOS 10, dar si cea a OS X 10.12, watchOS 3, tvOS 10, dar si a altor versiuni ale sistemelor de operare ale celor din Cupertino, diverse produse putand fi deasemenea prezentate in cadrul zilei de luni in conferinta Apple.

Prezentarea iOS 10 va fi cel mai important eveniment din cadrul conferintei Apple din 13 iunie, cei din Cupertino urmand a anuntat o parte dintre noutatile iOS 10 care vor fi disponibile pentru utilizatori, cealalta parte urmand a fi anuntate in toamna acestui an.

Conferinta pentru prezentarea iOS 10 din cadrul WWDC 2016 va fi transmisa in direct de catre compania Apple, astfel ca utilizatorii din lumea intreaga vor putea vedea toate noutatile direct de pe propriile produse Apple, dar si de pe cele ale competitorilor.

Acestea fiind spuse, va astept in seara zilei de 13 iunie pentru a discuta despre toate noutatile pe care compania Apple urmeaza sa le prezinte atunci.