Senz umbrella – Umbrela viitorului

De cati ani exista umbrela clasica? Conform Wikipedia, cea mai veche umbrela pliabila dateaza din anul 21 DH. O multime de progrese au fost facute,in mod evident iar cineva a venit cu o umbrela care se deschide si se închide prin simpla apasare a unui buton. Asta e cu siguranta o caracteristica utila, dar designul umbrelei in sine a ramas neschimbat, pana acum, cand a aparut Senz Umbrella. Umbrela facuta se ” joace ” cu vantul.

Poate ca unii o vor considera utila, altii banala si stupida, pentru mine intra in categoria gadget-urilor pe care mi le-as dori sa le am, asa ca va prezint, in cateva randuri, Senz Umbrella Holder, cea numita umbrela viitorului. Ca tot e vreme de UK in Romania.

Ce are asa special? Design-ul, evident, nu este unul clasic, ci seamana mai degraba cu o aripa de avion deci e “storm proof“, adica nu se rupe, nu se indoaie, si rezista eroic unui vant ce bate cu pana la 60km/h. Fie ca mergi pe bicicleta sau te grabesti spre serviciu, pe timp de furtuna, nu vei avea stresul ca vei ramane fara umbrela.

Pretul este de 39.95$ si are o paleta varianta de culori.