Apple Pay se lanseaza in Elvetia pe 13 iunie

WWDC 2016 va aduce nu doar noutati software pentru clientii Apple, ci si noutati pentru cei care folosesc Apple Pay deoarece Apple urmeaza sa anunte o extindere a disponibilitatii serviciului sau, Elvetia fiind cel putin una dintre tarile in care el urmeaza sa fie lansat.

Conform uneo publicatii locale, Apple Pay va fi lansat in Elvetia pe 13 iunie, aceasta fiind a 7-a tara in care sistemul de plati mobile urmeaza sa fie disponibil, iar una dintre primele banci care urmeaza sa ofere suport pentru acest sistem este Cornèr Bank.

Avand in vedere ca in Elvetia cele mai mari banci sunt UBS si Credit Suisse, exista sansa ca macar una dintre ele sa ofere suport pentru Apple Pay chiar din ziua lansarii, altfel serviciul nu va avea parte de un start chiar atat de puternic precum si-ar dori Apple.

Apple a inregistrat ca marca denumirea Apple Pay in Elvetia de ceva vreme, astfel ca lansarea sistemului de plati mobile era asteptata anul acesta, iar acum aflam ca ea urmeaza sa aiba loc mult mai devreme decat se astepta foarte multa lume.

Marea Britanie este momentan singura tara din Europa care are Apple Pay pentru utilizatorii de iDevice-uri compatibile cu sistemul, insa dupa WWDC 2016 am putea asista la extinderea disponibilitatii spre mai multe tari din Europa, sau din alte zone geografice.

2 COMENTARII

  1. ingineri cam lenti…frumos era sa beneficiem toti de serviciu pentru ca nu e asa complicat sa il faci operational. totusi daca te uiti in romania in orasele mari prin mall`uri sau bulevarde principale, majoritatea oamenilor folosesc un iphone