Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 7 va fi lansat in august

Samsung Galaxy Note 7 va fi lansat in august

Samsung Galaxy Note 7 va fi denumirea pe care compania Samsung o va folosi pentru noul model de smartphone din seria Note, acesta urmand a fi prezentat in cadrul unei conferinte ce ar trebui sa aiba loc in luna august, el urmand a avea deasemenea un ecra similar celor din seria Edge

Samsung Galaxy Note 7 trebuia sa fie lansat in cursul anului viitor, insa cei de la Samsung ar dori sa aiba o linie logica de produse anul acesta, Galaxy S7 si S7 Edge urmand a avea si modele plus lansate in vara acestui an, toata linia urmand a fi construita in jurul cifre 7.

Samsung Galaxy Note 7 va completa oferta de smartphone-uri premiul Samsung care au cifra 7 in denumire, iar asa Samsung este de parere ca nu va mai genera confuzie in randul clientilor care se afla in cautarea unui smartphone in urmatoarele luni.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 va concura inclusiv cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar dupa cum prea bine puteti observa, toate smartphone-urile vor imparti cifra 7, iar pentru Samsung aceasta asociere cu terminalele iPhone ar putea avea un impact pozitiv asupra vanzarilor.

The company may also name the next version of its Note device as the “Note 7,” skipping a number, to bring it in line with its flagship Galaxy S smartphone range, one of the people said. Samsung doesn’t plan to market the new bendable-screen models under the Galaxy S name, the person said.

Samsung Galaxy Note 7 este o denumire aleasa in mod surprinzator de catre Samsung deoarece pana recent nimeni nu se astepta ca terminalul sa nu contina cifra 6 in denumire, insa cei de la Samsung au luat decizia de a sari peste o cifra pentru a avea o linie de produse ceva mai logica.

Samsung Galaxy Note 7 va fi prezentat intr-o conferinta care va fi organizata in august de catre compania Samsung, iar lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc in cursul aceleiasi luni, inainte ca terminalele Apple sa ajunga pe piata.

 • Srb Srb

  Apple is going to be releasing iPhone 7 this year, and Samsung would not want to stay behind in the numbers game against its rival at any cost.

  Deci da ???!? ca-ti-as *******

 • Bogdan

  Ce s a întâmplat cu note 6?

 • Srb Srb

  e prea slab pt ce va oferi in Note, probabil ca vor baga rezolutie 8k si merita o cifra in plus pt inovatie, plus ca vrea sa fie in tandem cu iphone 7..pana la urma asta e calul pe care il urmareste samsung
  DIIII calule DIII !!!!!!!

 • sorin

  Nu mi se pare important ca se cheama Note 7 sau 6 . Cei care cumpara Note sunt in general destul de informati si stiu ce-si doresc , nu se impiedeca de un numar .

 • Srb Srb

  atunci de ce mai pun cifre…The new Note si gata

 • sorin

  Ca sa aiba fanii Apple ce comenta – sa creada ca sunt centrul pamantului , ca totul se invarte in jurul iPhone si implicit in jurul lor .

 • Srb Srb

  Pai tu tocmai ai comentat la articol, deci esti fan apple?????!??!!!! Hahaahahahhahaahhaajahhahaahzhz
  HHAAHAHAHAA

 • Mircea Radulescu

  La Samsung este “fara numar”.

 • Mircea Radulescu

  Sa stii ca toate lansarile se fac in functie de Apple, cu voia sau fara voia ta. Mult succes !

 • sorin

  Keep dreaming !!! Succes !