Scrollnita – Pizza Hut te dezvata de folosirea telefonului la masa

Scrollnita este o idee interesanta prezentata de catre cei de la Pizza Hut, mai exact vorbim despre o plita conectata la un ecran tactil care se incalzeste in momentul in care clientul face scroll pe respectivul ecran, dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos.

Scrollnita face parte dintr-o campanie Pizza Hut de a de-telefoniza Romania, iar conform clipului video de mai jos, plita poate fi ceruta in restauratenele Pizza Hut din Romania de catre cei interesati, astfel ca daca vizitati unul in zilele urmatoare, ati putea sa intrebati de Scrollnita.

Stim cu totii ca folosirea telefonului mobil in timpul mesei este un obicei nepotrivit de care multi nu pot scapa, insa poate ca Scrollnita ii va convinge pe unii ca o felie de pizza calda este mai buna decat un scroll prin timeline-ul Facebook pentru a cauta noutati.

Voi ce parere aveti despre Scrollnita celor de la Pizza Hut ?

Pentru ca scroll-ul pe telefon este deja un obicei in timpul mesei, noi am inventat scrollnita. Poti sa dai scroll, ca sa-ti pastrezi pizza calda si sa te bucuri de conversatii cu prietenii tai!

3 COMENTARII