Carcasele Organika – Cum arata primele carcase pentru iPhone realizate din plante si frunze uscate

Cu tendintele tehnologice din ziua de azi, pentru cei care protejeaza natura, care sunt adeptii mancarurilor BIO,organice, whatever, este foarte important sa fie inconjurati de tot ce are legatura cu natura.

Cei de la Organika si-au propus sa aduca natura mai aproape de noi, in vietile noastre pline, intr-un mod convenabil si elegant, cu carcase originale realizate din materiale organice reale. Acestea ies in evidenta cu aspectul lor si, de asemenea, cu mirosul lor placut, natural. Daca sunteti genul de persoana careia ii place sa stea in natura, ii plac parfumurile naturale si e adeptul lucrurilor naturale, isi poate alege o astfel de carcasa, din colectia Organika.

Puteti alege intre carcasa cu aspect de boabe de cafea si parfum de cafea, parfum de iasomie, de trandafir si chiar si de fan. De asemenea, se pot face si carcase personalizate utilizand un material ales de voi. Pana una alta, iata cum arata primele carcase pentru iPhone realizate din plante si frunze uscate.

Iasomie.

Cafea

Fan

Trandafiri

Cei de la Organika sunt foarte porniti si asteapta ca proiectul sa obtina finantare. Nu mai este mult pana acolo, strangandu-se deja aproape toti banii. Pretul se asteapta a fi de 29$.

https://www.youtube.com/watch?v=vPZp8iJv4hY