Cum incarci iPad sau alte tablete de la laptop

Daca aveti o tableta, Android sau iPad, de ceva vreme, atunci stiti ca porturile USB ale laptop-urilor nu furnizeaza suficient de multa energie pentru a permite incarcarea tabletei voastre, insa un nou gadget vine sa rezolve aceasta problema pentru orice fel de laptop.

In clipul video de mai jos puteti vedea Satechi uCharger, un gadget care poate fi conectat la portul USB al unui laptop si permite tragerea unui amperaj mai mare prin acel port pentru a incarca o tableta care este conectata la el printr-un cablu de incarcare.

Conform producatorului Satechi uCharger, acesta detecteaza specificatiile de incarcare ale dispozitivului conectat la gadget si forteaza laptop-ul sa furnizeze suficient de multa energie pentru a facilita incarcarea unei tablete, a unei camere, sau a altor gadget-uri.

Satechi uCharger este capabil sa creasca cu de pana la 4 ori viteza de incarcare a unui terminal mobil folosind portul USB al unui laptop, realizarea fiind una impresionanta din orice punct de vedere, insa desigur ca exista si unele riscuri in folosirea unor asemenea accesorii.

However, using the Satechi uCharger Hi-Speed USB Charging Adaptor, charging speed from a laptop or computer USB port increases up to 4 times faster. The uCharger works by detecting the charging specifications required by your device and exchanging protocols with the computer to match the charging power required by your device. Charge smartphones, tablets, music players, e-readers, portable batteries, cameras, handheld video game consoles, and more from the USB port of your laptop, as quickly as charging from a wall outlet when using the uCharger.

Utilizand Satechi uCharger exista riscul sa afectati in mod negativ componentele interne ale laptop-ului vostru care ar fi nevoite sa furnizeze mai multa energie decat au fost gandite sa faca, asa ca trebuie sa aveti foarte marei grija cu accesoriile de acest gen.

Satechi uCharger poate fi cumparat din aceasta pagina la pretul de 11 dolari, insa acceptand si riscurile aferente.