Prima tastatura care poate fi spalata (Video)

Logitech K310 este prima tastatura care poate fi spalata fara ca tastele sa fie distruse de contactul cu lichide.

2

Tastaturile ascund in cele mai multe cazuri un numar foarte mare de bacterii pe care nu v-ati fi imaginat vreodata ca le puteti aduna sub tastele perifericelor voastre, iar asta pentru ca in general oamenii isi curata foarte rar tastaturile pe care le folosesc zilnic.

In rezolvarea acestei probleme vine Logitech, compania creand o tastatura care poate fi spalata si poate fi tinuta curata pentru mult mai mult timp, fara ca tastele sale sa ii fie afectate de patrunderea apei, a mizeriei sau a altor lichide ce ajung in preajma lor.

In clipul video de mai jos puteti vedea tastatura in actiune, ea avand numele de cod K310, compania Logitech promovand-o ca fiind compatibila cu calculatoarele Windows, dar ultra-rezistenta pentru a suporta aproape orice fel de tortura la care o putem supune.

Tastatura Logitech K310 nu se mai prea gaseste in stoc la magazinele din Romania, insa o puteti comanda de pe Amazon din aceasta pagina.

  • Washable keyboard: Easy to clean and dry with hand-wash-safe design (see Product Description below for important washing instructions). 
  • Ultra-durable: Built to take a washing and pounding – durable keys with laser printing and UV coating
  • Comfortable typing: Familiar keyboard layout and clean contemporary design feels and looks great
  • Plug and play simplicity for Windows PCs: Plug the keyboard into your computer and start typing – no software to install
  • 12 shortcut hot keys: Instantly access email, launch a web search or pause music with one touch