Facebook va permite publicarea de postari doar in News Feed

Facebook va permite publicarea de postari care vor fi vizibile numai in News Feed, nu si in paginile de profil ale utilizatorilor retelei de socializare.

Facebook pregateste noi schimbari pentru cei care ii folosesc reteaua de socializare, compania americana testand in momentul de fata o functie care permite publicarea de postari care sunt vizibile numai in News Feed, nu si in conturile utilizatorilor sau a paginilor.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata noua functie, o casuta speciala urmand a fi vizibila in interfata care permite publicarea de postari, bifarea ei tinand respectiva postare ascunsa de conturile voastre si vizibila numai in News Feed pentru alte persoane.

Postarea din News Feed-urile oamenilor va fi afisata ca fiind facuta de catre voi, insa prietenii vostri o vor putea vedea doar acolo, daca isi verifica News Feed-ul des, dar pe pagina voastra de profil ei nu vor vedea acelasi mesaj, desi pentru voi el va fi afisat.

Cei de la Facebook au activat noua functie pentru un numar restrans de persoane deocamdata, insa daca testul de acum va avea succes, ea va fi extinsa si la restul utilizatorilor, asa ca trebuie sa aveti rabdare pentru a putea beneficia de ceea ce ofera ea, daca sunteti interesati.

The Timeline on your profile is a great place to see a comprehensive history of your Facebook posts. We’ve heard feedback that sometimes, you may want to share a post with friends and family via News Feed and not have that post be displayed on your Timeline. The ability to hide a post from your Timeline already exists, and today we’re testing a feature that would make it even easier to control where your posts live by giving you the option to publish a post only to News Feed and not to your Timeline.

postari facebook news feed