Apple va anunta un update major pentru iTunes la WWDC 2016

iTunes va fi in centrul atentiei Apple la WWDC 2016, compania americana urmand a anunta un update major pentru aplicatia pe care putina lume o iubeste si de care din ce in ce mai putina lume mai are nevoie pentru a administra un terminal iPhone sau o tableta iPad.

Pentru ca programul nu mai este atat de popula precum era odata, compania Apple va anunta un upgrade major pentru iTunes la WWDC 2016, noua aplicatie urmand a fi mai simpla de utilizat si a prezenta mai logic muzica disponibila in magzinul online si in Apple Music.

Noua versiune a iTunes va fi lansata impreuna cu noua versiune a OS X, sau macOS, deci o vom avea disponibila in versiune finala abia in toamna, insa o versiune beta va fi lansata cel mai probabil pe data de 13 iunie impreuna cu multe alte actualizari pentru produsele software ale Apple.

Pentru a imbunatati experienta iTunes pe PC sau Mac, Apple va modifica interfata pentru a simplifica descoperirea si administrarea muzicii noastre, dar si pentru a face mai logica existenta Apple Music in programul ce pana acum era gandit pentru muzica, backup-uri si sincronizare de date.

Noi functii pentru Apple Music vor fi anuntate la WWDC 2016 si isi vor gasi o “casa” in noua versiune a aplicatiei iTunes, iar aici vorbim despre vizualizarea de versuri pentru melodii, dar si o schimbare de culori pentru interfata serviciului de streaming.

Separat de aceste schimbari deocamdata nu se stie ce ar mai putea aduce iTunes, insa daca Apple este serioasa in dorinta sa de a oferi o experienta de utilizare mai buna pentru cei care-i cumpara produsele, atunci va pregati mai multe noutati importante pentru iTunes.

WWDC 2016 va incepe pe 13 iunie 2016 la ora 20:00, prezentarea iOS 10 urmand a avea loc atunci, iar incepand cu ora 19:30 va astept aici pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne fie aratat.

3 COMENTARII

  1. Da, da! Bun comentariul tău! De fapt… in ultima vreme doar la astfel de schimbări s-a rezumat Apple prin ceea ce numesc ei îmbunătățiri ale produselor sale. Vorba cuiva: fa-i buzele si împinge-l, ca-i bun așa! ?