Cum faci clipuri video pe iPhone cu ecranul blocat si din LockScreen

Un nou bug descoperit in cele mai recente versiuni ale iOS 9 ne permite sa facem clipuri video pe iPhone cu ecranul blocat si din LockScreen, intreaga procedura fiind posibila chiar si pe terminalele care nu au jailbreak deoarece vorbim despre o exploatare a functiei pentru iOS.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum se pot face clipuri video pe iPhone cu ecranul blocat si din LockScreen, procedura fiind foarte simpla si foarte usor de indeplinit, clipurile video fiind salvate direct in libraria foto-video a iDevice-urilor care ruleaza iOS 9.

Procedura de a face clipuri video pe iPhone cu ecranul blocat si din LockScreen este posibila inclusiv in iOS 9.3.3 beta 2 si va pot confirma ca functioneaza fara nici cea mai mica problema, clipurile video fiind inregistrate exact precum oricare alt clip cand aveti aplicatia Camera si ecranul deschise.

Ideea de a face clipuri video pe iPhone cu ecranul blocat si din LockScreen este foarte utila pentru situatiile in care aveti de filmat ceva fara ca alta persoana sa stie, terminalul parand ca este complet blocat, desi in realitate el inregistreaza atat imagini, cat si sunete cu ceea ce se intampla in jur.

Avand in vedere ca vorbim despre un bug care ne ofera posibilitatea de a face clipuri video pe iPhone cu ecranul blocat si din LockScreen, este putin probabil ca aceasta functie sa fie oferita in versiunea finala a iOS 9.3.3, asa ca folositi-va de ea cat inca este disponibila deoarece va fi scoasa in curand.

Pentru a face clipuri video pe iPhone cu ecranul blocat si din LockScreen trebuie sa :

  1. Cu ecranul blocat, trageti iconita camerei, din partea jos a ecranului, pana la jumatatea ecranului si NU luati degetul de pe ecran in timp ce faceti pasii urmatori.
  2. Acum comutati aplicatia Camera pe modul Video.
  3. Apasati butonul de inregistrare Video.
  4. Dupa initierea inregistrarii apasati de doua ori rapid butonul Home.
  5. Acum apasati de 3 ori butonul Home.
  6. Acum asteptati ca ecranul sa se blocheze si dupa blocare luati degetul de pe ecran.

Dupa inchiderea ecranului terminalul inregistreaza in continuare continut video pana in momentul in care veti aprinde ecranul si veti face deblocarea dispozitivului, atunci inregistrarea fiind automat oprita si clipul video salvat in libraria voastra foto-video.